תוספים וצמחים להורדת לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספים וצמחים להורדת לחץ דם
    עמית
    15/11/2011

פתאום עולה לי הלחץ דם וזה בברור רפואי
    בגלל שכל חיי(אני בגיל 58 )היה לי לחץ דם של 90 או 100 הגבוה ו50 עד 70 הנמוך ,לגבי עלייה פתאומית ל130 על 85 זה עלייה משמעותית,הדורשת ברור מקיף,
    לרופאי קופת חולים(שהם כל כך עמוסים בבעיות קשות)התלונה שלי מעט מוקדמת כי מבחינתם 130 על 85 ,אינו מחייב תרופה ותרופות זה מה שמעניין אותם,

אבל אני מתעקש,לכן אני עובר ברור מקיף בתקווה למצוא את הסיבה,

מקיאה על תרופות ללחץ דם ,נראה שכולן מזיקות.

האם תוספים אוצמחים עשויים להוריד לחץ דם

אני לוקח פלויקס ולוסק האם יש צמח בנידון שאינו מתנגש??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספים וצמחים להורדת לחץ דם - תגובה

שושנה שרשבסקי
    15/11/2011

שלום עמית,
    לחץ הדם שלך בסדר גמור לגילך ואינו דורש טיפול תרופתי או אפילו טיפול בצמחים . כמובן שטוב להיבדק ולעשות בירור.
    האם היית בלחץ מיוחד בזמן האחרון? קרה משהו בעבודה/ במשפחה? (גם שמחה עשויה/עלולה להקפיץ את לחץ הדם!). האם השמנת? מה מצב הסוכר בדם?
    על מנת לשמור על בריאות טובה בגילך, (זה הגיל שעלולות להתחיל כל מיני צרות אם לא שומרים על עצמנו...)חשוב
    1. לעשות פעילות גופנית סדירה ומתאימה (כגון הליכה נמרצת, יומית)
    2. להקפיד על תזונה בריאה (בשינוי תזונה יש סיכוי טוב שתוכל לרדת מהלוסק)
    כמובן להימנע מעישון, ואלכוהול במידה
    אתה לוקח פלויקס ,האם בגלל בעיית לב ידועה או כמניעה? בכל אופן המפתח לבריאות בתזונה, כדאי לך לקבל יעוץ מקצועי אצל תזונאי/ת.
    בברכה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו