טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פתאום עולה לי הלחץ דם וזה בברור רפואי בגלל שכל חיי(אני בגיל 58 )היה לי לחץ דם של 90 או 100 הגבוה ו50 עד 70 הנמוך ,לגבי עלייה פתאומית ל130 על 85 זה עלייה משמעותית,הדורשת ברור מקיף, לרופאי קופת חולים(שהם כל כך עמוסים בבעיות קשות)התלונה שלי מעט מוקדמת כי מבחינתם 130 על 85 ,אינו מחייב תרופה ותרופות זה מה שמעניין אותם,
אבל אני מתעקש,לכן אני עובר ברור מקיף בתקווה למצוא את הסיבה,
מקיאה על תרופות ללחץ דם ,נראה שכולן מזיקות.
האם תוספים אוצמחים עשויים להוריד לחץ דם
אני לוקח פלויקס ולוסק האם יש צמח בנידון שאינו מתנגש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עמית, לחץ הדם שלך בסדר גמור לגילך ואינו דורש טיפול תרופתי או אפילו טיפול בצמחים . כמובן שטוב להיבדק ולעשות בירור. האם היית בלחץ מיוחד בזמן האחרון? קרה משהו בעבודה/ במשפחה? (גם שמחה עשויה/עלולה להקפיץ את לחץ הדם!). האם השמנת? מה מצב הסוכר בדם? על מנת לשמור על בריאות טובה בגילך, (זה הגיל שעלולות להתחיל כל מיני צרות אם לא שומרים על עצמנו...)חשוב 1. לעשות פעילות גופנית סדירה ומתאימה (כגון הליכה נמרצת, יומית) 2. להקפיד על תזונה בריאה (בשינוי תזונה יש סיכוי טוב שתוכל לרדת מהלוסק) כמובן להימנע מעישון, ואלכוהול במידה אתה לוקח פלויקס ,האם בגלל בעיית לב ידועה או כמניעה? בכל אופן המפתח לבריאות בתזונה, כדאי לך לקבל יעוץ מקצועי אצל תזונאי/ת. בברכה שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד