טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי 2 שאלות אני עם סכרת גבולית מנסה לשמור דיאטה ולא כל כך מצליחה, שאני משתוקקת למתוק אני אוכלת 2 חרובים או כמה שזיפים האם זה בסדר מבחינת הסכרת ומבחינת הדיאטה. אני לוקחת מולטיויטמין וכרום פיקולנט האם כדאי להוסיף גם אומגה 3 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שני שלום אכן בעיה - קשה לשמור על דיאטה ראשית חשוב לבצע פעילות גופנית מחקרים מראים שפעילות גופנית משפרת משמעותית את היכולת של הגוף להתמודד עם סכרת נסי ללכת לפחות 4 פעמים בשבוע הליכה מהירה עד הזעה למשך 40 דקות בנוגע למתוק - נסי 3 פעמים ביום תפוח ירוק לשיפור תמונת הסוכר בגוף והפחתת התשוקה למתוק למטופלים שלי אני ממליץ על מציצה של תמר יבש 3 פעמים ביום בין האוכל מציצה שכזו מפחיתה את התשוקה למתוק כי הסוכר הטבעי בתמר נספג בצורה יעילה לתוך הדם מתוך הפה ללא פרוק בקיבה את יכולה וצריכה לקחת גם אומגה 3 נסי מוצר בשם אומגה לייף או תריומר במינון של 3 כמוסות ביום בצהלחה ירון לב אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד