תזונה ואקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ואקנה
    לין
    14/09/2012

שלום. אני בחורה בריאה בת 22 אבל יש לי בעיה של אקנה.
    רציתי לדעת אילו מאכלים מומלץ להפסיק לצרוך על מנת לעזור לאקנה להיעלם ואילו מאכלים מומלצים במקרה כזה.
    יש לציין שהתזונה שלי כיום די לקויה ומורכבת מהרבה פחמימות ריקות וסוכר. לרוב לארוחת צהריים אני אוכלת שניצל תירס.
    אני חושבת שזה אולי "תורם" לאקנה שלי להיות פעיל.
    מה ניתן לשנות בתפריט? אין לי בעיה לוותר על מאכלים.
    תודה מראש! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ואקנה

הוספת תגובה

• תזונה ואקנה - תגובה

חנה הרשקוביץ
    14/09/2012

שלום לינוי!

אכן, את חלק מהתשובה כבר ענית בעצמך - תזונה לקויה ומעובדת גורמת לחוסר איזון הורמונלי ולהצטברות של רעלים שמנסים לצאת דרך העור.
    חשוב מאוד להפחית מזונות מעובדים כמו פחמימות ריקות (בניגוד לדגנים מלאים) ושומנים מעובדים (מזון שמבושל עם שמן מזוכך, פיצוחים, חטיפים שומניים, שוקולד וכו').
    לא פחות חשוב להוסיף לתזונה המון פירות וירקות. זה ממש עושה פלאים!
    נסי להחליף את ארוחת הבוקר בארוחת פירות (או כל ארוחה אחרת בארוחת פירות) והוסיפי מגוון של ירקות טריים ועלים ירוקים לכל ארוחה אחרת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה!

לין
    14/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה! - תגובה

חנה הרשקוביץ
    14/09/2012

אין בעד מה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו