ירידה במשקל ושינוי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל ושינוי תזונה
    נעמה
    06/10/2012

שום רב,

אני בת 28 בריאה ובתהליך ירידה במשקל וישנוי דרך חיים ירדתי בחמישה חודשים 21 קילו. חודש ראשון בתזונה די מקובלת ומזה 4 חודשים אני לא צורכת: מזון מעובד, מזון המכיל גלוטן או/ו סוכר ומעט בשר יותר דגים.

את הצורך באוכל מנחם ומתוק לנישנוש בין הארוחות החלפתי בתמרים, שוקלד בעל מוצקי קקאו גבוהים וללא סוכר, שקדים אגוזים וחטיפי סמסום.

שאלה האם בטווח הארוך לדעתכם זה יכול להפריע להמשך הירידה? אני חייבת לרדת עוד 20 קילו כדאי להגיע לBMI תקין.
    שאלה נוספת כמה תמרים/שקדים/ ניתן לשלב בתפריט ליום כדאי להנות ועדיין לא להגזים.

אני עושה שינוי עצמוני ולפעמיים חסרה לי ההדרכה

בתודה

נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל ושינוי תזונה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל ושינוי תזונה - תגובה

חנה הרשקוביץ
    08/10/2012

שלום נעמה!

אני מאוד מעריכה מה שתיארת פה. צריך הרבה כוח רצון והתמדה כדי להחזיק במה שאת עושה. מחזקת את ידייך :)

עודף שומן בתזונה יכול להפריע בטווח הארוך לירידה במשקל. לכן תשימי לב לאחוזי השומן בתזונה - שומן של הדג והבשר, שומן שאת מוסיפה בבישול ואפילו שומן מאגוזים ושקדים. כמובן שעדיף אגוזים ושקדים על פני שמן מזוקק אבל עדיין צריך לשים לב להגזים.
    נסי לספק את הצורך במתוק ע"י יותר פירות טריים (תבחרי את אלה שאת אוהבת במיוחד ל'מצבי חרום' :)), סלטי פירות, שייקים ותמרים.
    הרבה פירות וירקות - זה הסוד.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו