מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאורית הנטרופתיתלינוי11/10/2012
רציתי לשאול כמה זמן לוקח לגוף להיות במצב של חוסר דם עד כדי
אמנוריאה משנית והפסקת המחזור?
האם זה תהליך מתמשך של שנים כתוצאה מתזונה לקוייה?
כמה שנים בערך המצב של תזונה לקוייה מביא להפסקת הווסת כליל?
מה ההדגדרה של תזונה לקוייה שגורמת להפסקת הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאורית הנטרופתית - תגובה
אורית טרגנו11/10/2012שלום לינוי,
לגבי שאלתך על הזמן שבו לוקח לגוף להיות במצב של חוסר וסת - זה מאוד תלוי באישה ובסיבות לאי הופעת וסת.
כל אישה והגוף שלה והמצב הבריאותי שלה
הסיבות יכולות להיות דיאטה קיצונית, הפרעת אכילה, מתח מתמשך, תת פעילות של בלוטת התריס שחלות פוליציסטיות ועוד.
כמובן שגם חסרים תזונתיים קיצוניים לאורך זמן כמו דיאטה דלה מאוד בקלוריות וברכיבים חיוניים יכולים להוביל להפסקת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל?
שירי14/10/2012כתבת שחסרים תזונתיים קיצוניים לאורך זמן כמו דיאטה דלה מאוד בקלוריות וברכיבים חיוניים יכולים להוביל להפסקת הוסת.
אך כל הבדיקות דם שלי יצאו תקינות ואין לי חוסרים!!!
מדוע יש אמנוריאה למרות שהבדיקות דם תקינות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל? - תגובה
אורית טרגנו14/10/2012היי לינוי, נראה שרק דרך תשאול מעמיק ואבחון תוכלי לקבל את התשובות שאת מחפשת. שיהיה ערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מאוד חשובה!!!!!!
גלית03/11/2012כתבת שחסרים תזונתיים קיצוניים לאורך זמן כמו דיאטה דלה מאוד בקלוריות וברכיבים חיוניים יכולים להוביל להפסקת הוסת.
אך כל הבדיקות דם שלי יצאו תקינות ואין לי חוסרים!
האם בדיקות דם תקינות היא לא אינדיקציה לאמנוריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מאוד חשובה!!!!!! - תגובה
אורית טרגנו05/11/2012תוצאות בדיקות הדם הם רק חלק מהתמונה הכוללת של האדם. כדי להבין את המקרה לעומק צריך גם לעשות תשאול מקיף ואבחון נטורופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
אורח10/11/2012כתבת שגם חסרים תזונתיים קיצוניים לאורך זמן כמו דיאטה דלה מאוד בקלוריות וברכיבים חיוניים יכולים להוביל להפסקת הוסת.
אך כל הבדיקות דם שלי תקינות
האם יכול להיות חוסר ברכיבים חיוניים למרות שכל הבדיקות דם שלי יצאו תקיניות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
יעל24/11/2012כתבת שגם חסרים תזונתיים קיצוניים לאורך זמן כמו דיאטה דלה מאוד בקלוריות וברכיבים חיוניים יכולים להוביל להפסקת הוסת.
אך כל הבדיקות דם שלי תקינות
האם יכול להיות חוסר ברכיבים חיוניים למרות שכל הבדיקות דם שלי יצאו תקיניות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)