אשכולית פומלה ופומלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשכולית פומלה ופומלית
    שלי
    19/11/2012

שלום, ברצוני לשאול מה יותר בריא אשכולית פומלה או פומלית? מה ההבדל בניהם? וכיצד אני בוחרת אותם- למשל פומלית אדומה יש בקליפה ירוקה ובקליפה צהובה- מה עדיף?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשכולית פומלה ופומלית

הוספת תגובה

• אשכולית פומלה ופומלית - תגובה

חנה הרשקוביץ
    19/11/2012

שלום שלי!

אשכולית בד"כ מעט מרירה, ולכן אני מעדיפה את האחרים, לא רק מבחינת הטעם האישי אלא בד"כ טעם מריר מתלווה למשהו שאנחנו לא אמורים לאכול. אם את מוצאת אשכוליות יחסית מתוקות וזה טעים לך - לבריאות...
    ההבדל בין פומלה ופומלית הוא בגודל ובטעם. שניהם בריאים ומצוינים. בד"כ קליפה צהובה מעידה על פרי בשל (יותר טוב), אך כיום ישנם גם זנים עם קליפה ירוקה גם בהבשלה.
    המדד - הם אמורים להיות מתוקים ולא חמוצים.

בתאבון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פומלית

שלי
    19/11/2012

תודה על תשובתך! יש גם פומלית עם קליפה ירוקה וכתם אדום קטן עליה. האם זה מעיד על פרי בשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פומלית - תגובה

חנה הרשקוביץ
    19/11/2012

לא מכירה כתם אדום :)
    אני מחפשת פומליות צהובות אם כי פגשתי כבר ירוקות מתוקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו