מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים בפירות וירקותמיכל21/11/2012
בזמן האחרון אני פחות נמשכת למאכלים של בשר ויותר מתמקדת באוכל בריא שכולל יותר פירות וירקות.
השאלה שלי היא כזאת, אני מבינה שאם חותכים את הירק/פרי אז אחרי זמן מה הויטמינים "בורחים"? כך שאין טעם להשאיר חצי עגבניה במקרר למחר? נכון?
מה שאני בעצם רוצה לדעת זה כמה זמן הויטמינים נשארים לפני שהסלט שהכנתי לדוגמא מאבד את הערכים התזונתיים שלו?
האם סלט שהכנתי ורק אחרי שעה נאכל עדיין מכיל ויטמינים?
(אני מנסה לחזק את המערכת החיסונית שלי בדרכים טבעיות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים בפירות וירקות - תגובה
חנה הרשקוביץ21/11/2012שלום מיכל!
קודם כל אני רוצה לחזק את ידייך - את עושה לעצמך טובה גדולה :)
כשחותכים פרי או ירק התאים נפגעים ומתחילים לאבד ערך תזונתי. ככל שעובר זמן, הערך אובד. לכן ברור שעדיף לאכול פירות וירקות שלמים.
למרות זאת, אני חושבת שזה בסדר גמור לחתוך לנו סלטים ולהכין שייקים כדי שיהיה לנו יותר טעים ופרקטי ליישם תזונה בריאה.
עדיף לאכול בעבודה פירות וירקות שחתכת מראש אתמול מאשר סנדוויץ.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה ברשותך
מיכל25/11/2012האם מלבד ירקות ופירות ניתן לחזק את המערכת החיסונית בעוד דרכים?
קראתי איו כתבה שדיברה על אכינצאה, האם את מכירה את הצמח הזה במקרה ואת תכונותיו הרפואויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת בזה
שני26/11/2012וגם אני באתי לשאול שאלה על זה.
אני גם הייתי אצל נטורפתית והיא אמרה לי לקחת אכינצאה של סולגאר וכן זה עוזר לחיזוק מערכת החיסון ולא תמיד התזונה שאנחנו אוכלים יכולה לעזור לנו. כי לפעמים לא תמיד הויטמנים, והמזון נספג בצורה טובה מאוד בגוף שלנו. אז צריך לעזור לגוף בעוד דרכים.
העניין הוא ששכחתי לשאול האם אפשר לקחת את התוסף בבוקר בארוחת בוקר ולא בצהריים...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת בזה - תגובה
שושנה שרשבסקי26/11/2012שלום לכן,
אכינציאה הוא צמח מעולה לטיפול בהתקררוריות, בשפעת וכו'
אך הוא אינו מיועד למניעה! לוקחים אותו לתקופה קצרה כשיש צורך.
למניעה: הרבה פירות וירקות המכילים ויטמין C! (פלפלים עגבניות, ברוקולי, פירות הדר, כרוב, כרובית, כל הפירות האדומים הקטנים, עשירים מאד בנוגדי חמצון, כולם מעולים לחיזוק המערכת החיסונית)
תוסף תזונה: ויטמין C (טוב עם ביופלוונואידים)
הליכה באוויר הצח כל יום
בבית לדאוג לאוורור נאות גם כאשר מחממים את הבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)