טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קודם כל תודה על העצות והתשובות,אבל לא עניתם לי אם אקפיד בכך כמה ארד ובתוך כמה זמן... עוד שאלה קטנה אני גרה בחו"ל וחברות אמרו לי שהמוצריפם פה יותר שמנים מהארץ,למשל אם מעדן 0% שומן יש בו כ70 קלוריות אז פה אותו מעדן עם 0%שומן יהיה בו יותר קלוריות...האם יש בסיס לעובדה זאת ואם כן מה ניתן לעשות בנידון..אני פשוט גרה בחו"ל וגם שומרת כשרות ככה שעד שאני מוצאת משהו כשר וטעים אני מפחדת לאכול שלא יהיה משמין... אז אשמח לעצות ותשובות,אודל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית לשאלתך הראשונה: אין לי מושג ! לא ניתן להעריך באופן מדוייק את קצב הירידה היות והוא תלוי במספר רב של גורמים (כמות הפעילות הגופנית, הרגלי האכילה, קצב חילוף החומרים שייחודי שלך, האקלים סביבך, מידת הויטאליות שלך ועוד). הכלל הוא שברגע שבנית איזון נכון תהיה ירידה וככל שתהיה יותר מתונה כך ייטב. (יותר סבירות להחזיק את המשקל בטווח הארוך).
לגבי הרכב המזונות בחו"ל - החברות שלך צודקות שבהרבה מדינות נהוג לייצר מזונות יותר עתירי שומן אך השומן עדיין אותו דבר כאן ושם. כלומר - 0% שומן זה עדיין פלסטיק... אך הרכבו תלוי אם כן בכמות החלבונים והפחמימות שיש בו בפועל (ממש כמו בארץ). על כל מוצר כתובים בד"כ הנתונים הנ"ל ולכן כל שאת צריכה לעשות זה לקרוא היטב את התווית.
לתשומת ליבך, אני מוצא שמזונות דיאטטיים משמינים - תראי מי אוכל אותם :) (אגב מעבר לבדיחה, כחי בחשבון שכל הממתיקים המלאכותיים גורמים להגברת התיאבון ושלחם קל משמין היות והגורם המשמין איננו הלחם במילא אלא הממרח שעליו)
לבריאות,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד