טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 19 גובהי 1.68 שוקלת 58-59. כרגע בצבא, מאז שהתגייסתי עליתי במשקל אבל זה פחות מטריד אותי, התזונה שלי במהלך היום לא מאוזנת ולא מסודרת.. הארוחה המסודרת היחידה שיש לי במהלך היום היא ארוחת צהריים, בשעה 15:30 ארוחה גדולה הכוללת פחמימה, בשר, וסלט. בשאר היום אני אוכלת שטויות ולפעמים גם בכלל לא.
החלטתי להתחיל לאכול מסודר ולפי שעות, ובנוסף לשלב המון פירות וירקות במהלך היום. בדרך כלל אני מתעוררת בשעה 9 וחצי ולא מסוגלת לאכול ישר ארוחת בוקר.
אשמח אם תייעצו לי כמה מנות פרי וירק אני יכולה לאכול ביום\בשבוע , וכל כמה זמן אני צריכה לאכול אם יש לי ארוחה גדולה בשעה 15:30 ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, קודם כל, כל הכבוד על ההחלטה. תכניסי בכיף המון ירקות מכל הסוגים והצבעים , לא רק עגבניות ומלפפון, אלא גם קולרבי, סלק, כרוב לבן, את כרוב אדום, גזר, פלפלים, ירקות ירוקים עליים ועוד ועוד. את יכולה לחתוך קטן ולעשות סלט גדול מעורב, להוסיף מעט שמן זית ולימון, או לחתוך חתיכות גדולות יותר ולאכל משך הבוקר. שימי בקופסה וקחי אתך לאן שאת הולכת לכל היום. אותו דבר עם פירות, לפירות ולירקות את יכולה לשלב אגוזים, שקדים, זרעים,
אם יש לך אפשרות לבשל, בערב את יכולה להקפיץ מגוון ירקות, להוסיף תבלינים ויש לך ארוחה מעולה: בצל,שום, ברוקולי, כרוב, גזר, פלפלים, כרובית ועוד.
בתאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד