טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב נשים יקרות, ברצוני לברר לגבי התזונה היומית שלי: אני בת 33 +שני ילדים. בדר"כ התזונה היומית שלי נראית כך: קפה עם חלב שקדים או חלב אורז בבוקר לעבודה : כריך מלחם שיפון מלא + ממרח שקדייה+ חביתה או רצועות טופו וקופסת ירקות חיים. ביניים: כמה תמרים מג'הול ואגוזי מלך לא קלויים צהריים: אורז לבן או מלא ושתי קציצות עוף מבושלות ברוטב עגבניות. ביניים : יוגורט עיזים ודבש או תפוח עץ ערב : מרק ירקות עם עדשים כתומות או כריך שיפון וגבינת עיזים וסלט ירקות חי. אשמח להערות בונות. תודה,דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דניאל, בסך הכל התזונה שלך נראית מעולה, כל הכבוד. כמובן שכדאי לגוון, לדוגמה בצהריים, אפשר להחליף את העוף בדג (דג ים )או בגולש הודו, או בחלבון צמחוני, במקום האורז אפשר לגוון עם קינואה, או סוגי אורז נוספים או דגנים מלאים כמו כוסמת או דוחן. אפשר להוסיף ליוגורט זרעי פשתן או זרעי צ'יה (עשירים בחומצת שומן אומגה 3) לסלט אפשר להוסיף מעט גרעינים(חמניה, דלעת), עשירים במינרלים שונים, ולא לשכוח לתבל במעט שמן זית. לארוחת הביניים : גוון אפשרי: פרי טרי ושקדים. הגוון חשוב על מנת להיחשף לויטמינים ומינרלים מכל הקשת . לא מומלץ לאכל עוף כל יום. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד