טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר שנה מנסה אינספור דיאטות ללא הצלחה , אני מעונינית להשיל ממשקלי 15 ק"ג בזמן הקצר ביותר , ואני יודעת זה לא מומלץ , אך בעברי אכן עשיתי דיאטות מהירות בהצלחה ולא עליתי שחזרתי לחיי הרגילים , שמרתי על זה.
הייתי מעונינת לעשות את דיאטת מרק הכרוב , קראתי באינטרנט וכתוב שמורידים בשבוע מינמוום 5 קילו , האם הדבר נכון?? במידה ואעשה דיאטה זו 3 שבועות השיל 15 ק"ג. יש לציין שאני אקפיד על פעילות גופנית יומיות.ואקח ויטמניים .
ואיזה עוד דיאטה הכי מומלצת להורדת 15 ק"ג בחודש בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, מצאתי סתירה קלה בדברייך - חשובה מכדי להתעלם. אילו היית יורדת בזק ולא עולה לא היית מתעניינת שוב בדיאטה, הלא כן?
דיאטות בזק מסוכנות !
לא רק שלא כדאי אסור בשום פנים ואופן מסיבות כל כך רבות שאפשר לכתוב רק על זה אנציקלופדיה...
בקצרה 1. סיאטה סלת מרכיבים (לא צום) = הרעבה (הרעבה = ירידה בחיסון, עלייה בסיכון לסרטן, פירוק איברים חיוניים - כמו הלב והכליות, ועוד ועוד) 2. ירידה שבאה בבזק חייבת לעלות אח"כ - אם לא מיד אז במשך זמן מעט יותר ממושך. (גם כאן, צום יוצא דופן היות ואיננו הרעבה אך גם בצום - אם לא משנים את החיים להרגלים רזים משמינים מיד) 3. הפסולת שכבורה בשומן (והגוף מאוד אוהב להשקיע פסולת בשומן) משתחחרת במהלך תהליך ההרזיה. הרזיית בזק = הרעלה ולעתים קטלנית.
קצר = ארוך. שיעור ארוך אבל הפואנטה קצרה...
לבריאות,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים