התמכרותת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרותת
    חסוי
    06/05/2008

היי , בעברי הייתי בולמית כ5 שנים לאחר מכן הפכתי לאכלנית כפיתית , אני כרגע מאובחנת כמכורה לדברי מאכל שונים , והבעגל הלא בריא הזה סובב אותי כבר שנה שהשמנתי במימדים עצומים. אייני מתליחה לעשות דיאטות למינהם , ניסיתי הכול , דברי פלא , דיאטות מאוזנות אך בהכול נכשלתי עקב הרצון התמידי לאכול כל מה שאני רק רואה ,. ביררתי והבנתי שצום בחוות בריאות עשוי לעזור לי להיגמל מההתמכרות לאכול , ואף להפחית ממשקלי.
    בתור התחלה הייתי רוצה להוריד 20 קילו . אך כשייגמר הצום האם ההתמכרות תחזור? או שאצליח להתמיד בדיאטה מאוזנת? או שאולי בכלל העלה הכול וכך גם אמשיך לאכול אינסוףף?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרותת

הוספת תגובה

• חומר למחשבה

חן פרופסורסקי
    12/05/2008

שלום לך,

אכן, שאלת המפתח עבורך הינה: מה יגרום להפסקת ההתמכרות?
    הורדת משקל תקל עלייך תרתי משמע אך בפני עצמה איננה פתרון למצב התודעתי.
    עבודה עם מטפל בתחום ה"גוף-נפש" הינה הפתרון המומלץ. ממקום מאוזן תודעתית ההרזייה תהיה פשוטה מאוד אך עד שתתאזני כל דיאטה תוביל להשמנה מחודשת.

תהליך בחוות בריאות אכן יכול להתאים אם הדגש הוא לא על ההרזייה עצמה (יכול להיות שתתרחש ירידה כ"תופעת לוואי") אלא על השינוי התודעתי. [פנ'צר ממסמרים על הכביש לא יפתר על ידי החלפת צמיג אלא על ידי סילוק המסמרים - אח"כ ברור שנחליף צמיג]

אשמח לעזור

בהצלחה,

חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו