מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדידהקרן08/05/2008
שלום רב
בעיקבות איבחון של אירדיאולוד אובחנה אצלי קנדידה.
הייתי רוצה לדעת מה ניתן לבשל,לאכול במצב כזה שהגוף דורש מתוק,סוכר ואסור לי,מה התחליף לזה,לגבי לחם לבן כבר הסתדרתי הבעיה זה המתוק.
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותזונה נכונה למניעה וטיפול בקנדידה
ד''ר ירון לב אור09/05/2008קרן היקרה שלום רב
אכן בעיה לא נעימה
מזונות שאינם מומלצים
* פחמימות מזוקקות-סוכר לבן/חום,דבש,ממתקים,ריבות,שוקולד,עוגות ועוגיות.
*מאפי שמרים ובצקים לבנים
* בירה ,אלכוהול ויין.
* משקאות מוגזים ומיצי פירות.
* מזונות המכילים שמרים או שיוצרו בהתססה-לחם,רוטב סויה,מיונז,קטשופ,גבינות קשות,מוצרי לתת,חומץ, מזונות מהירי הכנה המכילים מונוסודיום גלוטמט וחומרי טעם/ריח/שימור.
* פירות מתוקים-ענבים,אבטיח,אפרסמון,פירות יבשים וכו'.
* בשרים/דגים/נקניקיות או כל סוג אחר של מזון שעבר תהליך של שימור/עישון.
* מזונות מעוררים-קפה,תה,אלכוהול,קולה,שוקולד.
מזונות מומלצים
* מוצרי חיטה מלאה-לחם,איטריות מקמח מלא/שיפון.
* דגנים מלאים וקיטניות-אורז מלא,קינואה,אמרנט,כוסמת.
* פירות-תפוח עץ מסוג גראנד,אגס,אשכולית.
*יוגורט ביו שעבר תסיסה על חיידקים פרוביוטים,אטימל.
*מזון כבוש כגון כרוב כבוש מקור טוב לחיידקים פרוביוטים
* דגים-טונה על בסיס מים,סלומון ודגי ים מים עמוקים.
* שמן ירקות בכבישה קרה-זית,תירס,שומשום וכו'.
* תה צמחים- לואיזה,מליסה,שן הארי,גדילן מצוי
*מזונות המנקים כבד-ארטישוק,נבטים,בצל,שום,גזר וסלק.
*תבלינים מומלצים:רוזמרין,קינמון,שום,כמון,לבנדר
*מומלץ בשבועיים הראשונים להקפיד על מזון קל לעיכול כגון:מרקים,פשטידות,ירקות מבושלים/מאודים,מיצי ירקות וכו'.
* להרבות בשתייה של מים מנרלים או מורתחים- לפחות 2 ליטר ביום.
בהצלחה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
קרן11/05/2008תודה על התשובה המהירה "והעצובה"
רציתי לדעת אם אתה מכיר אתר עם מתכונים שקשורים לקנדידה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חן פרופסורסקי12/05/2008שלום קרן,
האם בעיית הקנדידה אובחנה בעזרת בדיקת צואה או משטח אחר או רק בעזרת אירידולוגיה?
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
קרן13/05/2008אירדיאוליג,ורפלקסולוגית וכתבות באינטרנט.
דרך מי אני עושה בדיקת צואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחן פרופסורסקי יש ספר מתכונים מעולה
ד''ר ירון לב אור13/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
קרן14/05/2008אז איך אני מסיגה את המתכונים?
יש לחן אתר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
קרן20/05/2008תודה רבה
רציתי לדעת האם מותר לקנדידה סוכרזית למשל בקפה
יש מוצר שניקרא SPLENDA זה כמו סוכרזית בחול (אמא שלי גרה שם אז חשבתי שהיא תביא לי משם)
כל כך הרבה דברים אסור כבר יצאתי משוגעת ורעבה כל הזמן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרזית, ספלנדה ושאר הממתיקים כאילו
חן פרופסורסקי20/05/2008בוקר טוב קרן,
אינני רואה בתחליפי סוכר אלה בריאות... למען האמת חלק לא מבוטל מהמחקרים העצמאיים שקראתי עליהם וכמובן נסיוני בשטח מראה שאינם תורמים להרזייה אלא להיפך - פותחים עוד את התיאבון. מעבר לכך הכימיקלים הללו מעיקים על הכבד שאחראי על הטיפול בשומנים בגוף...
תחושתך בעניין הטיפול חשובה מאוד וכדאי למצוא מי שיתמוך בך אישית (4 עיניים) בדרכך.
במצבך המתח עלול להיות יותר בעייתי אף מן האוכל ולכן חשוב לקבל עזרה גם לפרוק מתחים.
יום נפלא,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן20/05/2008לא מצאתי באתר מתכונים איפה לחפש סליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
חן פרופסורסקי20/05/2008הטחפון שלי בראש הפורום אך אחזור עליו למענך :)
04-9890966
בברכה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלתי פעם מקנדידה. יש פתרון
אוסנת25/05/2008יקרה,
גם אני סבלתי בעבר מקנדידה. מסתבר שיש פתרון. ראשית להפסיק לצרוך סוכר וקמח לבן ופחממות פשוטות בכלל. להעדיף אוכל מלא. לאכול בִיוגורט. לבלוע כמוסות ביו-פמינה .. בשבוע ראשון 2 כדורים ביום.. ולהוריד מינון ל-1 ביום למשך חודש ואחרי כן כשמבריאים .. אפשר 2 כדורים בכל בוקר של יום ראשון :)
ניתן לטפטף מעט שמן עץ התה על טמפון ולהחדיר לגוף לשעה (זהו שמן שיעיל לכל סוגי הפטריות ונגד פצעים בעור בכלל)
ברגע שתתחילי לאכול מאוזן ותמעיטי בצריכת פחמימות פשוטות - תבריאי.
ואם יש מספיק כסף: שווה לפקוד את מיצפה אלומות - לנקות את הגוף עם שתיית עשב החיטה ובעזרת התזונה שם, הדם יעבור ממצב חומצי לבסיסי ותהיי קורנת ובריאה יותר
מניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה הארות
חן פרופסורסקי26/05/2008אכן, הכיוון שלך אוסנת נכון (תזונה מלאה מאוד חשוב), הייתי מדגיש יוגורט עיזים (החומצה הקפרילית מצוייה שם ונשחשבת נוגדת-קנדידה מצויינת.
מעבר לאלה חשוב מאוד לזכור שמרכיב המתח חזק מכולם... חשוב להוריד מתחים ולסגל הרגלי שלווה לטובת הטיפול והרפואה מונעת לעתיד (ולא רק מקנדידה)
לבריאות,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)