טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני עוד פחות מחצי שנה בת 23. לפני חצי שנה הפכתי לצמחונית ואני אוכלת 5 פעמים בשבוע בממוצע קטניות ומאכלים מסויה ובנוסף אני לוקחת כל יום את הויטמין B12, אבל אני חשה בכאבי ראש ב-3 החודשים האחרונים פעם בשבוע בממוצע והשבוע כאב לי הראש בראשון ואתמול. מהי הסיבה לכאבי ראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, יכולות להיות סיבות רבות לכאבי ראש קודם כל, האם את שותה מספיק האם יש יציאות סדירות יום יומיות יתכן וכאבי ראש קשורים לשינוי התזונה מאכלי סויה אינם מתאימים לכל אחד קטניות מסוימות מעולות לאחד ולא בריאות לאחר יכול להיות שהתזונה שלך לא מאוזנת מספיק ויש לך חסרים בכל מקרה כדאי לעשות בדיקות דם לוודא שאין אנמיה אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי אצל נטורופתית לאחר תשאול מעמיק והבחנה תוכל לעזור לך בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עשיתי את הבדיקת דם הכי חשובה לפני שבועיים והתוצאות שלי היו בסדר וזה מה שהרופאה שלי אמרה. אני שותה יותר מ-8 כוסות מים ביום בממוצע והיציאות שלי משתנות קצת מפעם לפעם.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד