טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי שושנה, אני מאוד מתעניינת בתחום הרפואה הטבעית ונטורופתיה וברצוני ללמוד את המקצוע. הייתי ביום פתוח במכון וינגייט ומאוד התלהבתי מהתכנית שהם מציעים שם, אולם לרוב אני שומעת על נטורופתים שלמדו במכללת רידמן. אציין כי גם המיקום של המכללה הוא שיקול משמעותי, והיות ואני גרה ליד נתניה העדיפות שלי מבחינתם מיקום היא וינגייט. האם את מכירה את המסלול של וינגייט? לי הוא היה נשמע מרתק ומקצועי בו זמנית.
תודה מראש על תשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, וינגייט נחשב כמכללה מעולה, אני לא מכירה את התכנית המדויקת .אני מכירה אחת המורות, דבורי גטי יוסף, שהיא אחת הנטורופתיות המובילות בארץ. יש היום תחרות מאד גדולה בין המכללות, מה שמביא לשיפור ולהעלאת הרמה וזה מאד מבורך. השיקול של המיקום הוא שיקול נכון, את יכולה להרשם בוינגייט בבטחה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד