מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לפי סוג דם AB-אלינור02/10/2017
שושנה שלום רב,
שמי אלינור , בת 41 , עם היסטוריה של ניתוח כלי דם ואי ספיקת דליות כיום בשתי רגליי .... כבר שנים אני מנסה להיטיב את בריאותי. לאחרונה , בדיקה המטולוגית מצאה כי אני נושאת את הגן לקרישתיות יתר.
בנוסף , לא מזמן גיליתי כי סוג הדם שלי הינו AB שלילי ,
ניסיתי לחפש במקורות לגבי מגבלות שיכול ללוות אותי סוג דם זה וכמעט ואין מידע...
עפ"י הבנתי , אכילת בשר בקר מתאפיין בגופי כשומן.
מיותר לומר כי, שנים שאני סובלת מעודף משקל לא מוגזם, אני "נלחמת" בגופי ע"י ספורט מאומץ אך ללא הרבה תוצאות...
איך ניתן לקבל מידע לגבי סוג דם זה ומה בעצם מומלץ לאכול ומה לא מומלץ כלל? בנוסף, אני מתחילה תהליך עם בן זוגי להריון בע"ה , הבנתי שאם אני - והוא+ זה יכול לגרום לבעיה.
בקיצור, המון שאלות בכיסי, אשמח אם תוכלי לעזור במעט רו להפנות אותי לאיש מקצוע הצפון הארץ בתחום זה.
המון תודה מראש,
שנה טובה וחג שמח, אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפי סוג דם AB
שושנה שרשבסקי02/10/2017שלום אלינור,
אימוץ תזונה על פי סוג דם עשוי להטיב מאד עם בריאותך.
כאשר אנחנו מטפלים על פי סוג דם במצבים מורכבים, חשוב לבדוק פרמטר נוסף שהוא "מפריש" או " לא מפריש" RH שלילי או חיובי פחות עקרוני בתזונה לפי סוג דם.
אנחנו מבדילים בין מזונות " מועילים או אפילו מועילים מאד, "נייטרלים" ו "מזיקים"
אימוץ תזונה על פי סוג דם של שני בני הסוג עשוי בהחלט להביא תוצאות ברוכות בכל מה שקשור להריון.
אין לי אפשרות במסגרת פורום זה לפרט תזונה מה היא התזונה המתאימה לך, יש תזונה בסיסית על פי סוג דם, ויש תזונה לפי סוג דם מותאמת לבעיות בריאות שונות.
יש לך המון שאלות ואת זכאית לתשובות
תפני אלי בפרטי (תלחצי על התמונה שלי , יפתח לך דף שבו תוכלי לקבל את המייל שלי) ואפנה אותך לקולגות בצפון, אנא תהיי ספציפית לאזור שלך (רחוקה מהמרכז?)
בכל זאת משהו על סוג דם ,AB, אכן בשר בקר ועוף נחשבים כמזיקים, תעברי לבשר הודו שהוא מועיל וטוב לAB.
בטיפול יתאימו לך תפריט עם כל הדקויות כאשר יקחו בחשבון את המצב הכללי שלך וכן הרצון להריון קרוב
חג שמח וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)