מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדה של שומנים בדםדימטרי08/10/2017
איך מורידים שומנים בדם אם תרופות רגילות
לא עזרו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שומנים בדם
שושנה שרשבסקי08/10/2017שלום דימיטרי,
משנים את התזונה!
לומדים לאכל מזונות עם שומנים טובים ומתרחקים מכל המזונות הגורמים לעלייה של השומנים בדם.
במילים אחרות עוברים לתזונה טבעית ונמנעים מאכילת מזונות תעשייתיים, מעובדים וכו' שכולם מלאי סוכרים, שומנים מוקשים, ותוספים שהגוף שלנו לא זקוק להם
שומנים טובים הם לדוגמה שמן זית,אגוזים, שקדים, אבוקדו...
המליצה 1. להתחיל את הבוקר עם כוס מים + מיץ לימון +כפית שמן זית (עד כף), מנקה את העורקים
המלצה 2. לבוא לייעוץ על מנת ללמוד לאכל מזונות מועילים לך וכך להיפטר מהר מעודף השומנים בדם
במידת הצורך מתאימים תוספי תזונה או צמחים לזירוז התהליך
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שומנים בדם-תגובה מאוד כללית למה שמצויין בהודעה.
שלומי כהן14/10/2017ערב טוב ושבוע טוב לפורום הזה..
ערב טוב..שלום רב..אני חדש בפורום הזה...ואף פעם לא הייתי בפורום הזה ואני רק רוצה להגיב להודעה שכתבת פה שושנה שרשבסקי...
קודם כל אני רוצה להגיד שאני הולך לכתוב פה תגובה מאוד חריפה למה שכתבת פה בהודעה...
ראשית אני אף פעם לא הייתי בפורום הזה ואני לא מעוניין..פשוט עברתי על הפורום הזה כמה וכמה פעמים וההודעה הזאת שכתבת...אני ראוי לי לכתוב תגובה למה שכתבת..
אני בחור בן 25..וקוראים לי שלומי כהן......ואני אוכל תפריט מאוזן של כל אבות המזון פחמימות,חלבונים ושומנים....וחלוקת החלבון מחולקת לשש ארוחות ביום...
שומנים כמו אגוזים,שקידם,טחינה..בכל מקרה אני אוכל תפריט מאוזן של כל אבות המזון פחמימות,חלבונים ושומנים.....ומה שכתבת פה קצת "עיצבן" אותי...סליחה על המילה..אבל את כותבת שאסור בורקסים,אסור זה,אסור זה........
אני אוכל את כל אבות המזון ואני אוכל לפעמים בארוחות ערב שישי בורסים,כמו בורקס בשר,בורקס תפוחי אדמה ועוד כל מיני כאלו בשילוב עם התזונה שלי...
ולא קרה כלום.הכל בסדר.............את כאילו מפחיד פה את הציבור.........אני אוכל מדי יום 6 ארוחות שכוללות את כל אבות המזון.......
ובארוחות שישי ובארוחות חגיגיות אני מרשה לעצמי להתפנק קצת עם בורקסים,קינוחים כל מיני כאלו.............ולא קרה כלום.....
אז בכל מקרה אפשר לאכול את כל אבות המזון וגם קצת בורקסים,קינוחים וכל מיני דברים שבא לנו להתפנק עליהם מדי פעם........
אני בכלל לא מסכים איתך....ואחרי כל זה בדיקות הדם שלי מעולות ומצויינות עד מאוד!!!!!אפשר לאכול תפריט מאוזן שכולל את כל אבות המזון ולהתפנק בדברים שבא לך..
זה מה שרציתי להגיד ולהגיב.
שיהיה שבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)