טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובל מבעיה בזכרון (קצת קשה לדוגמא לזכור שיחות טלפון ) והרמה של הויטמין B12 שלי נמוכה הנוירולוג שלי רשם לי כדורים של הויטמין הזה למציצה מתחת ללשון אז זה יעזור לשפר את המצב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ויטמין B12 חשובה ביותר הטיפול בירידה בזיכרון (שיפור / מניעה של הידרדרות)הוא טיפול מעט מורכב יותר הקפדה על תזונה (הוצאת מזונות מזיקים, הכנסת מזונות מועילים למטרה) תוספי תזונה יעודים (B12 הוא אחד מהם) יש צמחים מעולים לטיפול בירידה בזיכרון פעילות גופנית במידת האפשר ופעילות מוחית (התעמלות המוח) הטיפול תלוי גיל, מצב בריאות כללית, תרופות וכדומה אני ממליצה לך לבוא לייעוץ בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד