לא מצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה
    שולי
    27/05/2008

אני בת 57 סובלת מלחץ דם גבוה ומקולסטרול גבוה וסכרת גבולית חייבת לרדת 10 ק"ג ולא מצליחה משעות הצהריים אני פשוט רעבה כל הזמן ברור שזה בולמוס עד הצהריים אני עוכלת סביר כלומר בבוקר סלט ופרוסה וגביה אחכ פרי או שניים או יוגורט ואחכ לא מצליחה ואוכלת כל הזמן מכל הבא ליד יש לכם רעיון מה יכול לגרום לי לשובע ? שמעתי על שיטה לשתות בבוקר שש כוסות מים כדי להוריד את רמת הסוכר והקולסטרול וכן לגרום להרזיה האם זה הגיוני והאם זה לא מזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ד''ר ירון לב אור
    27/05/2008

שלום רב
    לארוחות מסודרות במשך היום חשיבות רבה לירידה במשקל
    סדר יום קבוע וידיעה ברורה מה נכנס לפה במשך היום חשובים מאוד
    נסי לחלק את היום ל5 ארוחות קטנות במשך היום
    הראשונה בין 8 ל 10 השניה בין 10 ל 11
    צהרים בין 12 - 14
    ארוחת ארבע בשעה 1600
    וערב אחרי 1800
    הקפידי לשתות מיים ולאכול לפחות 5 פרוסות לחם מלא ביום ולהמנע לחלוטין מסוכר וקמח לבן
    הרבי לאכול ירקות וירק מבושל
    בהצלחה
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שולי
    28/05/2008

תודה על לך על העצות אנסה ליישם השאלה שלי היא האם יש איזשהו מאכל שישביע יותר שלא תהיה תחושת רעב בשות הקשות שהן אחה"צ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו