טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ב-7 וחצי בבוקר לפני בית ספר אני אוכלת קורנפלקס עם חלב.
ב-10 אני אוכלת לפעמים שתי פרוסות לחם עם ממרח כלשהו.
ב-2 וחצי בערך אני אוכלת ארוחת צהריים שכל יום זה משהו אחר: יום אחד שניצל תירס עם עם אורז או פירה או משהו אחר, יום אחד פסטה עם רוטב עגבניות, יום אחד עוף (פולקה) ואורז, וככה הלאה, כל יום משהו אחר.
ב-5 אני מנשנשת או מעדן או במבה או משהו אחר שיוצא ויש.
ב-7 אני אוכלת שוב קורנפלקס עם חלב, ולפעמים יוצא שבמקום אני אוכלת ביצת עין וחצי מלפפון וקוטג'.
ב-9 אני לוקחת מעדן.
זה בערך התזונה היומית שלי. לפעמים יוצא שאני מפספסת משהו, לפעמים אני לא אוכלת את ארוחת ה-10, ולפעמים בארוחת צהרים יוצא שאני אוכלת רק אורז וחומוס בלי כלום.
אני גם שותה הרבה מים ביום.
האם התזונה שלי מספיקה? אני צריכה להוסיף עוד?
כי קראתי שבנות בגילי צריכות לצרוך 1800 קלוריות ביום. זה קצת הרבה 1800 לא? אני לא חושבת שאני מגיעה לכמות כזו של קלוריות ביום. לפי ארוחות היום שלי נראה לי שאני מגיעה ל1000.
מחכה לתשובה,
נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית, אכילה מסודרת היא כבר התחלה טובה. לגבי 1800 קלוריות - אגדה אורבנית... כל אדם צריך מסת קלוריות אישית.
מעבר לכל אלה בכדי לדעת אם התפריט טוב לך או לא צריך להכיר את מבנה גופך, מצב בריאותך העכשווית, הרגשתך עם התפריט הנוכחי וצרכייך החוקתיים (יעני, מה המבנה הייחודי של גופך צריך).
על פניו נראה לי שצריכת מוצרי החלב מופרזת (אישית, לא הייתי נוגע במצורי חלב פרה אך זה כבר עניין של התפיסה המקצועית שלי) אך את זה אפשר לבדוק במסגרת של ראיון מקצועי.
מומלץ לפנות לנטורופת או תזונאי הוליסטי מוסמך ולקבל ייעוץ אישי מלא.
לבריאות,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד