טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!
אני בת 25, גובהי 1.73 ואני שוקלת 63. הייתי רוצה להוריד 3 קילו (לרדת מידה) אבל אני לא בעלת עודף מישקל במיוחד (הכל מתרכז בירכיים) אז זה קשה לי. התחלתי לפני כחודשיים לעשות ספינינג + עיצוב בין שלוש לארבע פעמים בשבוע. הבעיה היא שכל יום אחהצ מתחשק לי משהו מתוק אז אני אוכלת עוגייה שתיים (אני מכורה לעוגיות מכל הצורות וכל הצבעים).
אני מתכננת תפריט קצת יותר קפדני ע"מ לרזות 3 קילו ורציתי לדעת אם הוא סביר או שאני צריכה לצמצם אותו:
בוקר - 2 כוסות קורנפלס + כוס וחצי חלב 3 אחוז (לפעמים אני לוקחת עוד קורנפלקס כי אני ממש רעבה בבוקר אבל זה נראה לי יותר מידי)
ביינים - תפוח גדול
צהריים- סלט שמורכב מחסה, עגבניה, חצי מלפפון, קצת גזר, נבטים, קולורבי, קישואים, בטטה וקצת פסטה + 2 כפות גבינה בולגרית 5 אחוז + שליש כוס טחינה (לא גולמית ודי מדוללת). הסלט בערך בגודל של 3-4 כוסות.
את הסלט אני מחלקת - שלושת רבעי בצהריים ורבע בערב אחרי הספיניג + ביצה קשה או חצי קופסאת טונה בשמן.
תודה רבה, מצטערת על האורך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם את יורדת במשקל בעקבות הפעילות גופנית שאת מבצעת? במידה וירדת אז זה נהדר . בהקשר לתזונה הייתי מחליפה את הקורנפלקס בברנפלקס + חצי כוס חלב או 2 פרוסות לחם מלא + גבינה עד 5% + זיתים או 2 כפות אבוקדו במקום הגבינה. בהקשר לטחינה את צורכת הרבה מאוד את צריכה לאכול כפית טחינה גולמית . את הטונה בשמן המירי לטונה במים. בהקשר למתוקים קחי לך שקית של 10 צימוקים ו5- אגוזי מלך ואכלי במשך היום כשאת רעבה במקום ממתקים .
בהצלחה ענת גרינשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד