מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה שלא עוזרתנערה בבעיה06/08/2008
אני בת 17 1.65 ושוקלת 57. כבר חודש שאני עושה דיאטה בה אני אוכלת בבוקר - 30 גרם ברנפלקס+כוס חלב , צהריים- 2 פרוסות לחם קל + חצי קופסא טונה בשמן , בערב - סלט ירקות קטן + כף קרוטונים או 3 כפות אורז. פעם ביום בין הארוחות אנ אוכלת מרק 10 או פרי. בנוסף אני הולכת כל יום לחדר כושר ועושה 45 דקות הליכה מהירה בהליכון ותרגילי אירובי וחיטוב. הבעיה היא שמאז תחילת הדיאטה לא ירדתי אפילו ק"ג אחד! אני מעוניינת לרדת 10 קילו ובנתיים המשקל לא זז. התפריט אינו נכון? אני אוכלת הרבה מידי? עושה קצת מידי ספורט? אני לגמרי מיואשת ! אני לא יודעת אם יש קשר, אבל יש לי יציאה אחת בשבוע, יכול להיות שזו הבעיה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר..
נערה בבעיה06/08/2008שכחתי לציין שהתפריט לא קבוע ולפעמים בצהריים אני אוכלת חזה עוף במקום ובערב חביתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערה בבעיה
ד''ר ענת גרינשטיין08/08/2008היי
הבנתי את תכולת התזונה שלך. תשתדלי להקפיד יותר על מה שכתבתי לך. לא ענית על שאלותי ולכן קשה לי להתייחס יותר ממה שכתבתי.
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
ד''ר ענת גרינשטיין06/08/2008היי לנערה שבבעיה
לא ברור לי ממתי התחלת בדיאטה המתייחסת לתזונה שתיארת כולל פעילות הגופנית האינטנסיבית שאת מבצעת ? לטעמי את אוכלת מעט מאוד ומאוד לא מאוזן. האם עשית בדיקות רפואיות משום שנראה עפ"י היציאות שלך שיש לך בעיה עם חילוף החומרים בגוף. תעשי בבקשה בדיקות דם הכוללות גם את תפקוד בלוטת התריס. את זקוקה לייעוץ תזונתי והכי בעייתי בעיני הוא נושא היציאות שלך, וכמובן המרכיבים שאת בוחרת . זיכרי מעבר לזה שירידה צריכה להיות מתונה ובריאה
בהצלחה ענת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
נערה בבעיה06/08/2008לא עברתי בדיקה רפואית. שנה שעברה עשיתי דיאטת קיצונית בה ירדתי 6 ק"ג בשבועיים וחודש אח"כ העלתי 12 ק"ג , מאז אני לא מצליחה להרזות, יש לזה קשר? ובקשר לעניין של היציאות, אנ חושבת שזה תורשתי כי גם לאמי וסבתי יש את הבעיה הזו. יש דרך טבעית להאיץ את קצב חילוף החומרים? מאכל מסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
פנינה06/08/2008את באמת בבעיה רצינית,וזה לא המשקל שלך,הגוף שלך מקבל כל כך מעט מזון שהוא נמצא במצב של שמירה ואגירה.אין לך שומנים שהגוף יוותר עליהם ,הגוף שלך לא מוכן אפילו על הפסולתׁ- יציאות לוותר.חמודה תטפלי בבריאות שלך מיד יציאה פעם בשבוע זה מצב של חולי . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה..
נערה בבעיה07/08/2008אם אני יעלה את צריכת הקלוריות ביום ל800-1000 אני ירזה? ואם יתגלה שאני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס, יש דרך להוריד במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערה בבעיה
ד''ר ענת גרינשטיין09/08/2008היי
אני ממליצה לך בכל זאת לעבור בדיקות רפואיות. כיוון שיש תנודות מאוד קיצוניות וחוסר איזון בתזונתך ובמשקלך המלצתי היא להתייעץ עם איש מקצוע. .
ביי ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)