השמנהה פתאומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנהה פתאומית
    אילנה
    26/08/2008

שלום!אני מאד אוהבת לאכל בשר וכל דבר אחר ..השאלה שלי איך לרזות בלי שאצטרך להמנע ממאכלים אלו..יש לי כרס לא קטנה ושומן בירכיים.אז ניתן לקצץ במועט בכל מאכל אבל לא להמנע לגמרי?מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנהה פתאומית

הוספת תגובה

• בשר לא אמור להשמין שאוכלים במידה

ירון לב אור
    29/08/2008

שלום רב אכילה של בשר במידה אמורה שלא לגרום לעליה במשקל מנה אחת של בשר ביום בצהרים עד מנה של 150 גרם לא אמורה להשמין חשוב שלא לאכול עם הבשר מזונות משמינים כתפוחי אדמה אורז לבן ופסטה מנסיוני אני יכול להעיד שגם שילוב של בשר עם ירק מבושל וסלט יכול להוביל לירידה יפה במשקל שוב חשוב לשמור על פרופורצייה נאותה ולא לשלב בן בשרים ופחממות כלומר לאכול בשר עם ירק וירקות לשתות המון מיים והכי חשוב לבצע פעילות גופנית סבירה של לפחות חצי שעה הליכה ביום למפחות 3 פעמים בשבוע בהצלחה ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קלה על מלומדי

חן פרופסורסקי
    09/09/2008

שלום אילנה,

לתשומת לבך: בשרים באים בגוונים רבים. חלקם מכילים 5% שומן וחלקם מגיעים עד לכדי 30% שומן. בחירת נתח רזה במידה סבירה תקל על ההרזיה עקב צריכת השומן הנמוכה.
    מצד שני, כל צריכת השומן צריכה פרופרציה - המינון המומלץ היומי לפי השיטה הנטורופתית נע בין 0.3 לבין 0.4 גרם שומן לכל ק"ג ממשקל גופך הנוכחי ליום. (קרי לאדם השוקל 80 ק"ג ונמצא בתהליך של ירידה במשקל יש צורך בכ 25 גרם שומן ליום). רובנו צורכים פי 2-3 מהכמות שאנו צריכים ומפתי אותנו שאנו לא מרזים ואף משמינים.

לתשומת לבך,

בהצלחה !

חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו