אכילה מוגזמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה מוגזמת
    גל
    03/09/2008

איך עוצרים אותה? לפעמים הבטן שלי מפוצצת ואז אני אוכלת עוד משהו... יש למדע משהו להציע כדי לעזור לי להתחיל להשתלט על העניינים? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה מוגזמת

הוספת תגובה

• המענות מאכילה מוגזמת

ירון לב אור
    05/09/2008

גל שלום ישנם לא מעט שיטות להמנענות מאכילה מוגזמת הראשונה והמוצלחת מכולם היא רישום בתחילת היום של מה שאת אוכלת היום רישום מדוייק כולל הערכת כמויות ושעות אכילה רישום מדוייק של כל מה שאת אוכלת במהלך היום מאוד עוזר למנוע אכילה מיותרת משום שאת בשליטה וכל דבר נרשם הקפדה על ארוחות מסודות בשעות קבועות ללא אכילה כללל בין הארוחות מאוד עוזרת שתייה מרובה תורמת לתחושת שובע ולהרגשה טובה לכן הקפידי לשתות טוב בהצלחה ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו תשובה מיותרת

אורחתשמנה
    01/03/2009

זה כמו להגיד הפתרון לאכילה מוגזמת זה לא לאכול בהגזמה. תלמד קודם על אכילה ריגשית לפני שאתה מתמחה בתחום התזונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו