דיאטת כרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת כרוב
    קרין
    05/04/2009

שלום
    אני ניסיתי את דיאטת כרוב,במשך שבועיים אך לא הייתה שום ירידה במשקל .מדוע זה קורה האם הגוף שלי לא מעכל ירקות בצורה טובה? יש לציין כי גם כאשר אני אוכלת אורז,פסטה ....אני מרגישה מלאה וכאבים עזים בבטן גם אם אכלתי רק שתי כפות אורז.ואפילו יום למחרת תחושת הנפיחות נשארת אני מרגישה נפיחות בגוף .
    הדיאטה היחידה שהצלחתי להוריד משקל היתה דיאטת צום לפני שנים רבות ומאז שמרתי על המשקל למשך שנים אך לאחרונה עליתי מאוד במשקל.היתה עוד דיאטה שעשיתי במשך שבוע לפני מספר שנים והיא לאכול רק מעדני חלב.

מדוע זה קורה לי? מה עליי לעשות? האם כדאי לעבור בדיקה כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת כרוב

הוספת תגובה

• דיאטת כרוב

ד''ר ענת גרינשטיין
    07/04/2009

היי קרין

אין לי מושג מדוע לא ירדת במשקל לאחר דיאטה של שבועיים. אני מציעה לך לעשות בדיקות של בלוטת התריס האחראית על חילוף החומרים בגוף. מעבר לכך לא ציינת אם את לוקחת תרופות או בת כמה את ? יתכן שמשהו אכן מפריע לירידה במשקל. כדאי לבדוק או להתייעץ עם איש מקצוע.
    בהצלחה וחג שמח ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קרין
    27/04/2009

תודה רבה על העזרה אכן יש לי בעיות בבלוטת התריס.לאחרונה הרגשתי מאוד לא טוב סחרחורות חולשה כאבים והשמנה מוגזמת למרות אכילה מועטה .אני שוקלת כעת כפי שלא שקלתי מעולם .
    מה היית ממליצה לי כדי להרזות ?הרופא רשם לי תרופה אלטרוקסין פעם אחת ביום אך איני מרגישה שזה עוזר. מה לעשות?וכיצד צריך לאכול בכדי למנוע את העליה במשקל ולהוריד את המשקל שנוצר כתוצאה מהבעיה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרין

ד''ר ענת גרינשטיין
    06/05/2009

היי קרין
    אני ממליצה לך לקבל ייעוץ נטורופתי כדי להתאים לך תזונה וצמחי מרפא לאיזון המצב

בהצלחה ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו