דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    שירלי
    21/04/2009

שלום,
    שמי קורין
    גובה: 1.72
    משקל:85
    עשיתי מס' דיאטות בחיים שלי דרך חב' רז קל(כדורים ותפריט רעב)
    ירדתי בדיאטה ה-1 8 ק"ג ב- 4 חדשים בערך ועליתי לאחר מכן 10 אחר כך ירדתי 10 ועליתי 15
    בכל פעם שהיתי שמחה מהתוצאות כשהפסקתי אכלתי רגיל כמו במתכונת הרגילה ומצאתי את עצמי עולה בספרות של המשקל מ-69 ק"ג בתחילת הדיאטות עד ל-85 ק"ג כיום.
    די מטריד אותי אני לפני לידות והייתי במשקל סביר לפני 4 שנים בערך. אין לי חשק להתלבש ואני משמינה בעיקר בבטן ובמותניים.
    מה עלי לעשות בכדי לרדת נכון בזמן סביר ?
    ולשמור על התוצאות בלי לפחד לעלות כל הזמן?
    לעזרתך אודה.
    קורין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה

ד''ר ענת גרינשטיין
    26/04/2009

היי שירלי

לדעתי את צריכה ללמוד הרגלים נכונים לאכילה. בנוסף חשוב להבין מדוע את משמינה וקשה לך לשמור האם התזונה מהווה פיצוי כלשהו? אני פחות ממליצה על כדורים אלא על התייעצות עם איש מקצוע שיבחר עבורך את התזונה המתאימה לך וייתייחס בין היתר גם למצב הרגשי/נפשי שאולי גורם לך לחוסר איזון. בנוסף חשוב לבצע פעילות גופנית שלוש עד ארבע פעמים בשבוע כשעה.
    בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירלי
    26/04/2009

תודה, אני בהומלס פלייס מקווה שיהיו תוצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו