רוצה לרדת 7 ק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לרדת 7 ק
    סוזי
    27/04/2009

אני בת 26 יש לי 2 בנות
    גובה שלי 169
    משקל 71.5
    יש לי שומנים על הבטן ומסביב מה הי הדיאטה מתאימה להגוף שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לרדת 7 ק

הוספת תגובה

• התזונה שלי

סוזי
    28/04/2009

אני בכל בוקר בערך שעה 8 שותה כוס גדול נס כפה עם חלב 3% ואחר כך בעוד שעה שעתים וחצי בערך אוכלת למשל מה יש דברים לבנה גבינה צהובה או סלאמה עם לחם ואחר כך אחרי 4או 5שעות אוכלת מה אני אהיה מבשלת ולא בשעה מיוחדת ובלילה אכולת גרענים לא כל יום """""" במשך היום אני אוכלת פעמים או 2 שוקלד לא כל יום כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוזי

ד''ר ענת גרינשטיין
    06/05/2009

סוזי היי

מעבר למה שאת אוכלת השאלה מהם הכמויות בכל ארוחה. לא ציינת כמה פרוסות לחם את אוכלת ביום כמה גרעינים ,מה את אוכלת בערב ובצהרים. אין לי מספיק פרטים כדי להתייחס לעניין .
    .
    אולי כדאי שתקבלי ייעוץ תזונתי מאיש מקצוע כדי שתוכלי ללמוד כיצד לאכול ומה לאכול במהלך היום. תלמדי להתייחס לכמויות שמותר לך לאכול. ואל תשכחי שאת חייבת לבצע פעילות גופנית כדי לרדת במשקל בנוסף לתזונה מאוזנת.
    בהצלחה ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו