עזרו לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי!!
    נטלי מגיס
    08/07/2009

אני בת 16 וחצי..ובשנתיים האחרונות אני ממש השמנתי..שקלתי 49 ועכשיו אני שוקלת 59..המצב הזה ממש מפחיד אותי..חברות אומרות לי:" מה את בסדר ?!את ממש רזה תפסיקי להתלונן יש הרבה בנות שמתות שיהיה להם גוף כמו שלך".. אבל אני חושבת שאני ממש שמנה אני אף פעם לא הייתי מרוצה מהגוף שלי גם כששקלתי 40 לא הייתי מרוצה תמיד במראה אני ניראת שמנה...
    אני צריכה עזרה!!! תנו לי תפריט דיאטתי..ופעילות גופנית מסויימת שאני יוכל להרזות מהר..אין לי בכלל סבלנות..אני רוצה לראות תוצאות מיד!!
    תודה לכולם :-*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי!!

הוספת תגובה

• עזרו לי! השמנה אצל נערות

שושנה שרשבסקי
    27/08/2009

שלום נטלי,
    בנות בגילך נוטות הרבה פעמים להוסיף משקל בגלל השינויים ההורמונאליים הגדולים החלים בתקופה זו של החיים. מנערה את הופכת לאישה...
    כדי למנוע הוספת משקל מוגזמת יש צורך לשנות את התזונה. במסגרת זו אני יכולה רק לתת לך כמה טיפים:תכניסי לתפריט שלך המון ירקות, טריים, מוקפצים, מאודים, תאכלי דגנים מלאים, לחם מקמח מלא, חלבון מהצומח (עדשים, טופו), או חלבון מהחי (עוף, הודו, דגים, ביצה).לירקות תוסיפי שמן זית, לימון, ותבלינים.
    תזכרי: כדי להוריד משקל צריך לאכל... אבל לאכל נכון, לאכל מאכלים המזינים את הגוף בחומרים טובים ולהימנע מקלוריות"ריקות" לכן
    תוציאי מהתפריט שלך קמח לבן, סוכרים, שמנים מוקשים, במילים אחרות אל תאכלי בכלל לחם לבן, עוגות, עוגיות, גלידה, בורקס, קראוסונים... כל אלו משמינים וגורמים נזק לבריאות.
    לבית הספר תכיני לך כריך מקמח מלא עם טונה/גבינה/אבוקדו/חומוס/טחינה/ביצה תכניסי בו חסה, עגבנייה וכו', ותקחי איתך קופסה עם סלט ירקות או ירקות חתוכים, קחי גם פרי וכמה שקדים או אגוזים אם יש לך יום ארוך
    תעשי הליכה יומיומית של חצי שעה לפחות (אפשר אולי ללכת ברגל לבית הספר).
    אם תקפידי על כל אלו תראי תוצאות מהירות, אך את צריכה ללמוד לאהוב את עצמך ולקבל את גופך
    במידת הצורך, אל תהססי לקבל עזרה ,
    בהצלחה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו