רגישות ללקטוז ושתיית חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות ללקטוז ושתיית חלב
    נאוה
    16/07/2009

שלום נאוה, בוקר טוב.

אני רגישה ללקטוז, ברמה כזו שאם אני שותה קפה בחלב אני משלשלת כל היום...
    רציתי לדעת האם יש איזושהיא דרך "להרגיל" את הגוף לחלב ומוצריו? אולי לתת לו מנות קטנטנות בכל פעם, עד שיתרג? או שאולי עדיף לוותר ולהתרגל לעובדה שחלב לא ייכנס לי לגוף?

תודה ויום מצוין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות ללקטוז ושתיית חלב

הוספת תגובה

• רגישות ללקטוז

שרית עטיה שמ
    17/07/2009

חבל לותר על מוצרי החלב בגלל רגישות ללקטוז
    את יכולה להתחיל ממוצרי שיש בהם פחות לקטוז כמו גבינות קשות ויוגורטים
    כמויות קטנות ,יחד עם מזון אחר ולהתקדם .
    עוד אפשרות - לקנות את האנזים החסר בקפסולות .אפשר לפזר על מוצר החלב לפני האכילה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה הקפסולות האלה?

נעמה
    27/07/2009

סליחה על ההתערבות, אבל כתבת שיש קפסולות שמפזרים אותן על מאכלי חלב - במה מדובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות ללקטוז והכדורים

שיראל
    11/08/2009

היי נעמה, גם אני רגישה ללקטוז ברמה מאוד גדולה, ישנם כדורים טבעיים שאפשר לקנות בבתי המרקחת , אני קניתי בסופר פארם, שנקראים לקטזין הם האנזים שמפרק את החלב והכל טבעי, וכך את יכולה לשתות ולאכול דברי חלב אבל לא להגזים, למשל אם אני אוכלת משהו קטן אני לוקחת שניים, מנה יותר גדולה יותר, כל אחד וכמה שהגוף שלו צורך זה מאוד אינדיוידואלי, אוסיף אבל שהם די יקרים... בהצלחה ואשמח לדעת שעזרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה האם הכדורים מתאימים לכל אחד

ח. קראוס
    12/08/2009

יש דרגות שונות של רגישות ואף אלרגיה ללקטוז, השאלה היא האם הכדורים הללו, ששמעתי עליהן המלצות ותשבוחות מקיר לקיר, מתאימים לכולם או שעדיין צריך לברר עם הרופא המטפל לפני שנוטלים אותם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות לספיגת לקטוז

הילה
    26/08/2009

גם אני, בתור רגישה ללקטוז, לא הייתי סומך עך כדורים כאלה יותר מדי, נשמע לי Too good to be true...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו