עזרה בלהרזות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בלהרזות...
    מרינה
    12/09/2009

שלום,
    ילדתי לפני עשרה חודשים ואני לא מצליחה לרזות וזה ממש מטריף אותי ואז אני בורחת לאכילה...אני כבר לא יודעת מה לעשות צריכה דרך חדשה בלאכול ולחיות נכון ולא מוצאת.
    שלוש שנים לפני ההריון הצלחתי לשנות את אופן המחשבה וירדתי 11 קילו (שקלתי אחרי הירידה 59 "ג) והייתי מאוד מרוצה מעצמי אחרי שנכנסתי להיון התחלתי לעלות במשקל ועליתי 25 ק"ג!!!! היום יש עליי 10 מיותרים ואני לא מצליחה לעשות עם עצמי כלום שזה ירד....בבקשה עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בלהרזות...

הוספת תגובה

• עזרה בלהרזות...

שושנה שרשבסקי
    13/09/2009

שלום מרינה,
    לא אוכל לתת לך עיצה מועילה דרך האתר.
    המלצתי היא שתגשי לנתורופתית או לתזונאית טבעית.
    לאחר תשאול מעמיק אשת מקצוע תוכל להדריך אותך לא רק במה לאכל ומה לא וכו', אלא בעיקר תוכל גם לעזור לך להבין מה קורה איתך, מה גרם לך לעלות כל כך הרבה ומה מונע ממך עכשיו לרדת.
    בהצלחה
    שנה טובה
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מרינה

מירב אלטמן
    13/09/2009

קודם כל תודה על הכנות ובקשת העזרה. אנחנו נמצאים כבר בסתיו וראש השנה בפתח, זהו זמן מצויין להחליט מה אנחנו משילים מעצמנו בכל הרמות (פיסית, רגשית, נפשית וכו') ומה אנחנו רוצים לקחת איתנו הלאה אל החורף. הרבה פעמים אחרי לידות הגוף נחלש מהמאמץ, איבוד הדם והשינויים ההורמונליים ולוקח לו זמן לחזור לעצמו. מצב זה כמובן משפיע גם על המצב הרגשי ואז נוצר מעגל לא רצוי של אכילה מתוך פיצוי רגשי . אז קודם כל חשוב שתדעי שיש מה לעשות ואפשר לצאת מהמעגל. חשוב שתתיעצי עם מטפל/ת בתזונה שיתאימו במיוחד עבורך תפריט מתאים שגם יעזור לרדת במשקל וגם לייצב את המצב הרגשי (הכל קשור הרי...) את יכולה גם לשלב דיקור, צמחי מרפא או טיפולי מגע. דבר נוסף, לא רשמת אם את מתעמלת או לא, אך אם לא כדאי למצוא איזושהי פעילות לעשות, התנועה מאוד חשובה.
    אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול או ליצור קשר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו