טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ילדתי לפני עשרה חודשים ואני לא מצליחה לרזות וזה ממש מטריף אותי ואז אני בורחת לאכילה...אני כבר לא יודעת מה לעשות צריכה דרך חדשה בלאכול ולחיות נכון ולא מוצאת. שלוש שנים לפני ההריון הצלחתי לשנות את אופן המחשבה וירדתי 11 קילו (שקלתי אחרי הירידה 59 "ג) והייתי מאוד מרוצה מעצמי אחרי שנכנסתי להיון התחלתי לעלות במשקל ועליתי 25 ק"ג!!!! היום יש עליי 10 מיותרים ואני לא מצליחה לעשות עם עצמי כלום שזה ירד....בבקשה עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מרינה, לא אוכל לתת לך עיצה מועילה דרך האתר. המלצתי היא שתגשי לנתורופתית או לתזונאית טבעית. לאחר תשאול מעמיק אשת מקצוע תוכל להדריך אותך לא רק במה לאכל ומה לא וכו', אלא בעיקר תוכל גם לעזור לך להבין מה קורה איתך, מה גרם לך לעלות כל כך הרבה ומה מונע ממך עכשיו לרדת. בהצלחה שנה טובה שושנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל תודה על הכנות ובקשת העזרה. אנחנו נמצאים כבר בסתיו וראש השנה בפתח, זהו זמן מצויין להחליט מה אנחנו משילים מעצמנו בכל הרמות (פיסית, רגשית, נפשית וכו') ומה אנחנו רוצים לקחת איתנו הלאה אל החורף. הרבה פעמים אחרי לידות הגוף נחלש מהמאמץ, איבוד הדם והשינויים ההורמונליים ולוקח לו זמן לחזור לעצמו. מצב זה כמובן משפיע גם על המצב הרגשי ואז נוצר מעגל לא רצוי של אכילה מתוך פיצוי רגשי . אז קודם כל חשוב שתדעי שיש מה לעשות ואפשר לצאת מהמעגל. חשוב שתתיעצי עם מטפל/ת בתזונה שיתאימו במיוחד עבורך תפריט מתאים שגם יעזור לרדת במשקל וגם לייצב את המצב הרגשי (הכל קשור הרי...) את יכולה גם לשלב דיקור, צמחי מרפא או טיפולי מגע. דבר נוסף, לא רשמת אם את מתעמלת או לא, אך אם לא כדאי למצוא איזושהי פעילות לעשות, התנועה מאוד חשובה. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול או ליצור קשר. בהצלחה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד