טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה יותר טוב,ויותר עובד פסיליום בכדור או באבקה שממיסים? אני יודעת ששניהם בעיקרון אותו הדבר אבל...........מה עובד ויעיל יותר? מעבר לכך אני שותה כל יום את המים של זרעי הפשתן שהשריתי,מים של שזיפים שהשריתי,ומים שהושרו בג'ינג'ר,האמת??כלום לא עוזר לי ליציאות. אני אנסה אולי פסיליום,ולכן אני שואלת אם עדיף בכדור או באבקה............ מעבר לכך אני שותה יומיום נורמלקס אבל שום כלום... אשמח לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השאלה החשובה בעקבות מה שאת מתארת היא לא האם ליטול פסיליום באבקה או כדורים אלא איך להנות מיציאות סדירות ותקינות. במידה והדברים הקונוונציונלים כמו פשתן, מים, שזיפים לא עוזרים לך יש לעשות ברור מקיף יותר לגבי סיבת העצירות. הסיבות לעצירות יכולות להיות רבות ומגוונות. את יכולה לקרוא עליהן בתשובתה של עמיתתי שושנה בהודעה על עצירות מלפני כמה ימים. יש שם גם טיפים נוספים כיצד ניתן לעזור. לגבי הפסיליום זהו חומר המגדיל את נפח הצואה ע"י כך שמגיע למעי ושם סופח כמות גדולה של מים. לכן חייבים לשתות הרבה מאוד מים כשנוטלים את התרופה אחרת היא יכולה להתקע במעיים ביחד עם הצואה וליצור חסימה במעי או גזים. חייבים להתייעץ עם רופא לפני שנוטלים אותה.
על מנת לעזור לך בצורה הכי טובה ולראות למה את סובלת מעצירות הדבר הכי טוב יהיה ללכת לטיפול אצל מטפל מוסמך ברפואה סינית/נטורופתיה/תזונה וכו' אשמח לייעץ לך בנושא בנתיים נסי לבצע פעילות גופנית כמו הליכות, שתי על הבוקר כוס מים חמימים עם כמה טיפות לימון וכפית שמן זית.
רק בריאות מרב אלטמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים