פסיליום בכדורים או באבקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיליום בכדורים או באבקה?
    אתי
    22/11/2009

מה יותר טוב,ויותר עובד פסיליום בכדור או באבקה שממיסים?
    אני יודעת ששניהם בעיקרון אותו הדבר אבל...........מה עובד ויעיל יותר?
    מעבר לכך אני שותה כל יום את המים של זרעי הפשתן שהשריתי,מים של שזיפים שהשריתי,ומים שהושרו בג'ינג'ר,האמת??כלום לא עוזר לי ליציאות.
    אני אנסה אולי פסיליום,ולכן אני שואלת אם עדיף בכדור או באבקה............
    מעבר לכך אני שותה יומיום נורמלקס אבל שום כלום...
    אשמח לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיליום בכדורים או באבקה?

הוספת תגובה

• לאתי-עצירות

מירב אלטמן
    22/11/2009

שלום אתי

השאלה החשובה בעקבות מה שאת מתארת היא לא האם ליטול פסיליום באבקה או כדורים אלא איך להנות מיציאות סדירות ותקינות. במידה והדברים הקונוונציונלים כמו פשתן, מים, שזיפים לא עוזרים לך יש לעשות ברור מקיף יותר לגבי סיבת העצירות. הסיבות לעצירות יכולות להיות רבות ומגוונות. את יכולה לקרוא עליהן בתשובתה של עמיתתי שושנה בהודעה על עצירות מלפני כמה ימים. יש שם גם טיפים נוספים כיצד ניתן לעזור.
    לגבי הפסיליום זהו חומר המגדיל את נפח הצואה ע"י כך שמגיע למעי ושם סופח כמות גדולה של מים. לכן חייבים לשתות הרבה מאוד מים כשנוטלים את התרופה אחרת היא יכולה להתקע במעיים ביחד עם הצואה וליצור חסימה במעי או גזים. חייבים להתייעץ עם רופא לפני שנוטלים אותה.

על מנת לעזור לך בצורה הכי טובה ולראות למה את סובלת מעצירות הדבר הכי טוב יהיה ללכת לטיפול אצל מטפל מוסמך ברפואה סינית/נטורופתיה/תזונה וכו'
    אשמח לייעץ לך בנושא
    בנתיים נסי לבצע פעילות גופנית כמו הליכות, שתי על הבוקר כוס מים חמימים עם כמה טיפות לימון וכפית שמן זית.

רק בריאות
    מרב אלטמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו