תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאבון
    סמיר
    28/09/2007

שלום, שמי אורלי ואני בת 19.5.
    גובה 165 ומשקל 60-61.
    אני מלאה באזור התחתון ירכיים וטוסיק.
    מאז ומתמיד אני אוכלת הרבה.
    הבעיה שלי היא הכמות.
    כדי להתגבר על הבעיה ניסיתי לשתות הרבה לפני אכילה, אבל חברה שלי סיפרה לי על מחקר לפיו שתיית מים לפני ארוחה מרחיבה את הקיבה וגורמת לתחושה חזקה יותר של תאבון.
    אני לא אוכלת מתוקים, לא לחם, אוהבת מאוד פירות, ירקות בשר(בעיקר הודו) , דגים וגבינות (מטורפת על גבינות). אני אוכלת רק אוכל בריא ולאחרונה אני מעט חוטא (אכלת 2 רוגלך עם שוקולד). אמא שלי תמיד מעירה לי שאני אוכלת ממש הרבה, אבל מה אני יכולה לעשות זה חזק ממני. בערב לפני השינה אני אומרת לעצמי שאני מפגרת לא הייתי צריכה לאכול את מה שאכלתי ושמחר אני לא אחזור על זה ושאני אעצור ת עצמי, אבל זה לא קורה.... אני ממשיכה לאכול הרבה.
    כשהייתי קטנה עד כיתה ט' הייתי ממש רזה הכי רזה בכיתה אבל מכיתה ט' התחלתי להשמין.בסוף כיתה יב' שקלתי בערך 53 ועכשיו אני שוקלת 61/60. המשקל העודף מפריע לי וגם פוגע בתחושת הביטחון העצמי שלי. אין (ולא היה) לי חבר ואני מפחדת שלא אצליח להכיר מישהו....
    מה עלי לעשות כדי לרדת במשקל, לפחות להגיע ל55?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאבון

הוספת תגובה

• תיאבון

עדנה מינץ
    28/09/2007

לאורלי1 שלום
    את מבינה כבר לבד מתוך דברייך שיש לך אכילה בשעות הלא נכונות - סמוך לשינה, כאשר הפירוק לא יעיל ואת לא שורפת שום דבר בפעילות ספורטיבית. במקום לאכול רוגלך ובצקים אולי תעברי לתמר מג'הול אחד, אך בבקשה, לא מאוחר בלילה. נשנשי על שקדים או אגוזי מלך(חופן בלבד).השתדלי גם לאכול ארוחות מסודרות. אל תעזבי את הבית בבוקר ללא ארוחת בוקר.....
    לגבי שתיית מים, אני חושבת שדוקא חשוב לשתות גם אם זה כמה דקות לפני האוכל. פעמים רבות אנו מבלבלים בין רעב לצמא. כשהקיבה שלנו ריקה, המים עוברים בקיבה במהירות ואין חשש שהקיבה תתרחב.
    הסתכלי גם בתשובה שנתתי לאחת הקוראות לגבי הרכב אבות המזון.(דיאטה להפחתת שומנים).

בהצלחה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו