מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למירב ושני:)..lalen31/12/2009
ערב טוב לכן..
אני מודה לכן על העזרה העזה שלכן ,באמת אני מודה לכןן מקרב ליביי
אני אבדוק בכול זאת ולגביי שאלתיך שני :איך עובר לי השבועע?.
אאני אגיד לך את האמת אני לא יודעת אני התחלתי לעסוק בספורט אך אני לא מזיעה אני לא יודעתת
אני מרגישה שכאילו שאני לא עושה כלום..
ויענו מה שמתברר שעדיין אני לא יודעת אני מרגישה שהכול כרגיל אוכלת כרגיל אך את יודעת לא אוכלת אחרי שעה6..אבל למעשה אני חשה שהשינויי יתחיל אך ורק כשאני אתחיל לעסוק בספורט יותר והבעיה זו שאני דתייה אז אני לא יכולה ללכת למכון הבנת אני מתביישת וזה אצלנו לא הכי מקובל ...זה כול הענייין..
אז בגלל זה אני מחוייבת להשאר בבית ולעסוק בספורט אך ורק בבית ..
אני לא יודעת אני למשל קמתי לי היום עם האנרגיהה וזה ווואוו אני מתחילה זהו את השינוי וזה
אך כשראייתי שאני עדיין לא מזיעה וזה השתעממתי קצת משום שאני גם-כן לבדי
..אבל זה לא ישבור אותיי בכול זאאת אני רוצה את השינוי הזה ..!!
>>כשאני מתחילה להתאמן וזה לא יודעת באיזה תרגילים לעסוקק ואילה תרגילים לעשות.?...
אני מעוניינת להוריד מהכרס שלי מאיזור הבטן ואגן אך אני לא יודעת אילה תרגילים שיסייעו לי בכך..
?..יש לכן אישזהו תרגיל שיכול לעזור לייי ..?
מחכה לתשובהה ..:)..
ושוב פעם תודה לכן על התמיכה והעידודד
שהאל ירבה כמותכןן!..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב לאלין
שני תשובה03/01/2010שלום יקירה,
שינוי מתחיל בצעדים קטנים! אל תחכי ל"בום". השינוי צריך להיות בכל הרמות בחייך: אל תחכי לסםורט כדי לעשות שינוי בתזונה ולהיפך.
לגבי חדר כושר - ממש לא חייבת אבל את צריכה להתחייב ל-ז-ו-ז!!! ללכת, לעלות מדרגות... משהו מידי יום. את הפעילות יש לבנות בהדרגה. האם מתאפשר לך ללכת הליכה נמרצת של כ20-30 דקות ביום? עליה במדרגות הבינין 10 דקות?
לגבי הזעה - תגבירי את המאמץ מיום ליום. אל תתישי את עצמך מההתחלה.
לגבי הכרס: כפיפות בטן מידי יום לפני המקלחת. תכניסי את זה לסדר היום שלך (כמו גם את ההליכה). את יכולה למצוא באינטרנט הסברים והדגמות על כפיפות בטן. (אני מאזור רחובות אז לא יכולה להפגש איתך לעזרה.... חבל).
מה לגבי שתיית המים עם הלימון ושמן זית? מתמידה?
ואיך היציאות?
שיהיה שבוע טוב
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)