רציתי להמליץ על דיאטה שעזרה לי מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להמליץ על דיאטה שעזרה לי מאד
    שמרית
    17/01/2010

ליפני כמה זמן חברה המליצה לי על דיאטה של מעבדות רוקח, לאחר שהייתי כבר נואשת מכל מיני דיאטות אחרות שלא הצליחו החלטתי לנסות את האבקה של רוקח-סיבים תזונתיים, הייתי סקפטית בהתחלה אבל ממש כבר בימים הראשונים התכשיר גרם לי לתחושת שובע מאד גדולה לאורך כל היום
    ירדתי 10 ק"ג בחודשיים!
    מה שכן, חשוב לדעת התכשיר חזר חשוב לשתות הרבה מים!
    בהצלחה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

lalen
    17/01/2010

האם זה מתאים לגיל 16?..
    מה ז''א תרופה כזו שקונים אותה מבית מרקחת?..
    תודה רבה לך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמרית ואלין-למי זה באמת טוב?

מירב אלטמן
    17/01/2010

רציתי להזכירכם שאנו נמצאים בפורום תזונה טבעית ונכונה

ועל כן שבאים וממליצים בפורום שכזה על משהו כמו אבקה מסוימת להרזייה צריך באמת להזכיר שאולי לך באופן אישי זה עזר אך לא בטוח שלמשהו אחר זה יהיה כ"כ טוב

ירידה של 10 ק"ג בחודשיים היא ירידה מאוד גדולה מה שחשוב הוא מה קורה אח"כ אחרי שמפסיקים את אותה "אבקת פלאים" מה קורה להרגלי החיים שקשורים בעצם באכילה מאוזנת של כל רכיבי המזון ושל פעילות ספורטיבית. מה האבקות האלה בעצם עושות בגוף ולמי הם מתאימות ולמי הם לא. כמו כל דבר שיכול להועיל הוא יכול גם להזיק בשימוש ובמינון לא נכון.

לכן אכילה מאוזנת על פי המלצות תזונאי/ת מוסמכת המותאמות במיוחד לאדם בשילוב פעילות גופנית היא הדרך המומלצת והעדיפה לשמירה על הבריאות לאורך זמן וגם להורדה במשקל
    לכן לא הייתי ממליצה לנערה בת שש עשרה ליטול כזו אבקה

מרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "אבקות קסם"

שני תשובה
    17/01/2010

שלום לכולן,
    אני רוצה לחזק את דבריה של מירב: השורה התחתונה היא להיות בריאים. ירידה קיצונית היא לא בריאה.
    בשביל שהגוף לא יכנס ל"סטרס"/הלם הירידה במשקל צריכה להיות מתונה. בין 10-15% ממשקל הגוף בשנה. ירידות דרסטיות גורמות לאפקט ה"פינג פונג" - ירידה שלאחריה עליה, בדרך כלל יותר גדולה... וחזר חלילה.
    ממליצה בחום להתייעץ עם תזונאית כדי לבנות תהליך נכון לירידה במשקל - בלי קסמים....
    כל טוב,
    שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו