מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתך ?רווית04/02/2010
מה אפשר לעשות הייתי בדיאטה חריפה במשך חצי שנה בשנתיים הורדתי 75 קילו
עכשיו כשחזתי לאכול רגיל אני מעלה במשקל ..
בבוקר אוכלת 4 פר' לחם קל שזה יוצא לי כריך רגיל עם גבינה קוטג' וכוס שוקו חלב 1% חצי חלב וחצי מים עם ממתיק
בבצפר אוכל גם 4 פר' לחם קל עם חביתה או חתיף פעם ביום אוכלת חתיף שאני רוצה .דוריטוס במבה .. בדר"כ חטיף במשקל של 60-70 גרם שזה 375-300 קלוריות
בצהריים כוס פחממה + בשר [עוף ,חזה מבושל] וירקות
ביניים : כריך מלחם קל 2 פר'
ערב קוטג' או טונה עם 2 פר' לחם קל או משהו קל .. ובנוסף אוכלת 3-4 פירות ביום ואני לא מבינה למה אני מעלה במשקל כי סה"כ אני אוכלת בריא ומותר חטיף ביום .. וגם אני נערה בת 17 ולמרות הכל אי אפשר לא לאכל חטיפים זה ממש קשה אז אני אוכלת חטיף ביום כי אני גם לא אוהבת כל סוג של שומן ...
פעם בשבוע במקום חטיף אוכל מאכל שמן מותר להתפנק מידי פעם עם בורקס או קוראסון ובאותו יום לא אוכלת חטיף ולא אוכלת כוס פחממה אלא רק לחם קל כ 10 פר' ושותה כ 2-3 כוסות שתייה עם חלב או תה ושאר רק מים
ועם מחשבון בי אם אר אני אמורה לצרוך 1500 אז א יך אני מעלה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ** בורקס אישי גדול
רווית04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
מירב אלטמן08/02/2010מה שלומך?
כיצד ירדת במשקל קודם? האם זה היה בליווי תזונאית?
הייתי ממליצה לך אם היית כבר פעם אצל תזונאית או אם לא לקבוע פגישה לקבל ייעוץ אישי ומותאם לך.
באופן כללי בקשר למה שציינת כמה דברים:
1. אני לא מאמינה וגם למטופלים שלי אני מנחילה את הגישה הזו שלא לספור קלוריות. יש לאכול בצורה מאוזנת, מגוונת ומותאמת לכל אדם גם בלי להשתגע מהחישובים האלה.
2. אין ספק שהרבה ממה שאת אוכלת במשך היום זה אוכל עשיר בשמן מתועש, מרגרינה, חומרים משמרים, סוכרים או ממתקים מלאכותים. חסר בתזונה שלך אוכל שבאמת מזין את הגוף לכן את מעלה במשקל
יש להתאים לך תזונה חדשה ולשלב פעילות גופנית של 3-4 פעמים בשבוע ואת תיהי בסדר
בהצלחה
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)