הרזיה ולחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה ולחם
    הילה
    12/02/2010

שלום רב.
    אני בחורה בת 33, אם לשניים, סה"כ משקל גוף תקין, אךעדיין לא נפטרתי מ 4 ק"ג עודפים כמתנה מההריונות. האם יש דרך לרדת במשקלמבלי לוותר על לחם מלא. אני באופן אישי סולדת מתחליפים דיאטטיים, ממתיקים למיניהם ולחמים קלים. אני מאוד מאוד אוהבת לחמים מלאים מקמח מלא, כמו לחם 80% שיפון שאני קונה במקום אהוב עלי. בנוסף, במקום עבודתי הכי נוח לי לאכול כריכים כי אין לנו מטבח נורמלי. אני די חיה על כריכים. כמה פרוסות ביום אני יכולה לאכול ועדיין להתחיל תהליך של ירידה במשקל?
    תודה,
    הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה ולחם

הוספת תגובה

• הרזיה ולחם

שושנה שרשבסקי
    14/02/2010

שלום הילה,
    את לא צריכה לוותר על לחם מלא, להיפך, את צודקת, תחליפים דיאטטים אינם בריאים בכלל, ולחם קל אינו גורם להרגשת שובע.
    לארוחת בוקר
    1-2 פרוסות לחם מלא ביחד עם ממרח חלבוני (טחינה, חומוס, ביצה, טונה, גבינת עיזים, או אבוקדו)וירקות (טוב לגוון)
    בעבדה
    כריך (2 פרוסות) (מלא) עם חלבון והרבה ירקות (+מעט שמן זית אם אפשר)
    בערב ארוחה חמה :דגן מלא עם חלבון (או בשרי או קטניות) וירקות מבושלים, מאודים , מוקפצים במעט שמן כמובן אפשר מרק חם (ירקות, עדשים, וכו')
    ארוחות ביניים: יוגורט (, פירות, חופן שקדים (או מעט אגוזים)

בנוסף תשתדלי לעשות 3 פעמים בשבוע לפחות פעילות גופנית ממוקדת: הליכה, חוג התעמלות וכו', אנ י יודעת לא קל עם ילדים קטנים אבל שווה המאמץ...

כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הילה
    14/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו