טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יצא לא מזמן שניצל של חברה מסויימת..השניצל הוא עם ירקות האם בתור ארוחת צהריים זה בריא? אם לא,תמליצי לי מה כן אפשר לאכול לארוחת צהריים ואם כן,אז מה אפשר להוסיף לזה כדי להנות מארוחה משביעה עם חלבונים שומנים ופחמימות.. זה נורא חשוב לי..כי אני לא רוצה לאכול כל מיני שטויות ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קציצות הירקות של החברות המסחריות בד"כ מועשרות בכל מיני משפרי טעם ומטוגנות בשמן. עשי נסיון, שימי מפית נייר על הקציצה ולחצי קלות. שימי לב כמה שמן יוצא. את יכולה לעשות לבד קציצות מירקות בתוספת ביצה או טופו וקוואקר טחון, תבלינים לפלאפל ולאפות על נייר אפיה משומן קלות בתנור. אפשר לעשות קציצות מעדשים עם אגוזים (אגוזי לוז, אגוזי ברזיל), להוסיף לזה פלפל אדום, או קישוא, בצל, שום, פטרוזיליה, רוטב סויה ותבלינים. לגבי ברנפלקס - שוב, אלו מוצרים תעשייתיים שאני לא ממליצה. במקום זאת אפשר להשתמש בקוואקראפשר להוסיף סובין שבולת שועל. אפשר להשרות אותו במים חמימים שעה או קצת יותר, להוסיף לו חלק שקדים, חלב סויה, חלב שומשום וכו', להוסיף פירות יבשים, אגוזים או שקדים וכו'. בתור חטיף אפשר להשתמש בחמאת שקדים על פרוסת לחם שיפון מלא, או לעשות ממרח מטחינה גולמית עם דבש בכמויות שוות ולמרוח על פרוסת לחם. בתיאבון
עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים