טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך, רציתי לשאול, אני בת 40+, לאחורנה שמנתי בבת אחת כשני ק"ג. שיניתי טיפ-טיפה את התזונה ליותר בריאה, אבל זה לא אמור להשמין אותי . איזו דיאטה באמת תעזור לי להיפטר מהם כמה שיותר מהר, אבל גם שלא יחזרו מהר, אחרת חבל על הזמן והמאמץ. אן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך אן, הרזייה מיידית? אם תורידי לחם ודברי חלב... אבל כדאי שתביני משהו. אחרי גיל 40 וגם לפני כן אנו מאבדים מסת שריר לטובת מסת שומן. חייבים לעסוק בפעילות גופנית, לא משנה מה הדיאטה. לא הייתי קוראת לזה דיאטה, אלא אורח חיים. הגבילי את דברי המתיקה , ואולי במשך שבועיים בכלל כדאי להימנע. התרכזי על ירקות חיים בעיקר (75%) שזה כולל ירקות, פירות, אגוזים, שקדים, גרעיני חמניה (מידי פעם), קטניות נבטים ודגנים מלאים. תוכלי לעשות לך יומיים שלושה של מיצים במשך היום ומרק ירקות בערב. בהמשך הגבילי את עצמך ל-2 או 3 פרוסות לחם ביום משיפון מלא, גבינת עיזים ויוגורט עיזים, פירות, ירקות וכו'. (הסתכלי בבקשה בתשובה שכתבתי לך קודם) בהצלחה עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים