טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לעיתים קובות יוצא לי כל היום לאכול ממש ממש קצת או לא לאכול בכלל ובערב אני אוכלת את כל מכסת הקלוריות של היום, בערך ב-1200 ומרגישה מפוצצת שאני ממש לא יכולה לזוז כאילו העלתי עכשיו איזה 4 קילו. רצוי לציין שבימים אלו אני עושה ספורט (בצהריים, לפני הארוחה) האם למרות שאני אוכלת מתחת לקלוריות שאני מוציאה אבל בארוחה אחת שאחריה אני מרגישה כאילו ממש השמנתי אני באמת משמינה ? אם אני מרכזת את כל הקלוריות בארוחה אחת אני משמינה יותר מאפשר לפרוס אותם לכל אורך היום ? אשמח לתשובה [:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל, זה שאת אוכלת את כל הקלוריות בארוחה אחת, לא שונה מלפרוס אותן לאורך כל היום מבחינת הקלוריות אך יש לזה השפעות אחרות.
ההרגשה שאת מתפוצצת זה בגלל שהקיבה שלך רגילה כל היום לא לקבל אוכל וארוחה פתאומית גדולה מכבידה עליה.
אני לא יודעת בת כמה את וכמה את שוקלת וכו' אבל 1200 קלוריות נשמעים לי מעט מידי. כשאת חוסכת מזון מגופך הוא מנסה לאגור כמה שיותר ממה שאת נותנת לו ועובר לחילוף חומרים איטי יותר כדי לא לבזבז ולאגור לשעת הצורך. בסופו של דבר זה יוביל להשמנה.
בנוסף, מכמות קטנה מידי של מזון קשה להשיג את כל חומרי ההזנה שהגוף שלך צריך ואת יכולה לפתח מחסורים בויטמינים, מירלים וכו'.
אכילת ארוחה אחת גדולה ביום לא מוממלצת. כדאי לפזר את הארוחות במשך היום, במיוחד אם את עוסקת בספורט, כדי לספק אנרגיה מאוזנת ובריאה במשך כל היום.
הרבה בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד