שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    07/08/2010

שלום, לעיתים קובות יוצא לי כל היום לאכול ממש ממש קצת או לא לאכול בכלל ובערב אני אוכלת את כל מכסת הקלוריות של היום, בערך ב-1200 ומרגישה מפוצצת שאני ממש לא יכולה לזוז כאילו העלתי עכשיו איזה 4 קילו. רצוי לציין שבימים אלו אני עושה ספורט (בצהריים, לפני הארוחה)
    האם למרות שאני אוכלת מתחת לקלוריות שאני מוציאה אבל בארוחה אחת שאחריה אני מרגישה כאילו ממש השמנתי אני באמת משמינה ? אם אני מרכזת את כל הקלוריות בארוחה אחת אני משמינה יותר מאפשר לפרוס אותם לכל אורך היום ?
    אשמח לתשובה [:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ארוחות

חנה הרשקוביץ
    08/08/2010

שלום שירה!

קודם כל, זה שאת אוכלת את כל הקלוריות בארוחה אחת, לא שונה מלפרוס אותן לאורך כל היום מבחינת הקלוריות אך יש לזה השפעות אחרות.

ההרגשה שאת מתפוצצת זה בגלל שהקיבה שלך רגילה כל היום לא לקבל אוכל וארוחה פתאומית גדולה מכבידה עליה.

אני לא יודעת בת כמה את וכמה את שוקלת וכו' אבל 1200 קלוריות נשמעים לי מעט מידי.
    כשאת חוסכת מזון מגופך הוא מנסה לאגור כמה שיותר ממה שאת נותנת לו ועובר לחילוף חומרים איטי יותר כדי לא לבזבז ולאגור לשעת הצורך. בסופו של דבר זה יוביל להשמנה.

בנוסף, מכמות קטנה מידי של מזון קשה להשיג את כל חומרי ההזנה שהגוף שלך צריך ואת יכולה לפתח מחסורים בויטמינים, מירלים וכו'.

אכילת ארוחה אחת גדולה ביום לא מוממלצת.
    כדאי לפזר את הארוחות במשך היום, במיוחד אם את עוסקת בספורט, כדי לספק אנרגיה מאוזנת ובריאה במשך כל היום.

הרבה בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו