שיבולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת
    שרון
    12/08/2010

1. האם שיבולת שועל גסה שהושרתה במים חמים ומאוחסנת במקרר יום יומיים מאבדת מערכ התזונתי?

2. האם יש סיכוי שסירופ אגבה ומולסה הקנויים בחנות טבע מכילים סוכר לבן? איך אפשר לדעת שזה אמין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבולת

הוספת תגובה

• שיבולת שועל, סירופ אגבה ומולסה

חנה הרשקוביץ
    12/08/2010

שלום לירון!

1. כן היא מאבדת קצת. אבל אם זה עוזר לך שתהיה ארוחה בריאה עוד יומיומיים, ואם לא תעשי זאת תאכלי משהו פחות בריא - אז לא נורא.

2. לגבי סירופ אגבה:
    לפי מה שאני יודעת, יש שלושה סוגי מוצרים:
    * סירופ שהמרכיב העיקרי שלו אינולין (אמור להיות כתוב על האריזה): זהו מוצר מעובד ולא טבעי בדומה לסירופ תירס עתיר פרוקטוז שזה סוכר מעובד ומזיק מאוד.
    * סירופ אגבה שמיוצר מזנים רעילים של אגבה (לא מאגבה כחולה), שנמצאו גורמים להרס כדוריות אדומות ולהפלות.
    * סירופ תירס עתיר פרוקטוז ששמו עליו מדבקה של סירופ אגבה.

יכול להיות שהמידע שבידי שגוי או לא מעודכן. כרגע אני נמנעת מסירופ אגבה.
    (מה שכתבתי מבוסס על מידע מהספר 'הונאה מתוקה' שמדבר על כל סוגי הממתיקים ועל דברים שסיפרו לי עמיתים למקצוע כשעשו בירורים על הסירופ).

לגבי המולסה:
    לא שמעתי שיש עם זה בעיות. אם כתוב על האריזה שזה 100% מולסה, לא אמורה להיות בעיה.
    מולסה כהה יותר עשירה במינרלים. עדיף לקנות מולסה לא מגופרתת.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

שרון
    12/08/2010

תודה על התגובה, התרגלתי לטעם של האגבה ומולסה, דבש וסילאן פחות אהובים עלי בשתייה חמה.

אם תוכלי לברר לי על המוצר אשמח מאד:

אגבה מסוג:

great northern
    organicagave nectar

צרפתי תמונה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שרון
    15/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירופ אגבה

חנה הרשקוביץ
    15/08/2010

את יכולה לראות ברכיבים שהמרכיב הראשון שכתוב הוא סירופ סוכר. המרכיב הראשון הוא זה שנמצא במוצר בכמות הגדולה היותר. אז אנחנו כבר רואים שזה לא מוצר אמיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו