טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי מכונה לאפיית לחם בבית ויש לי מתכון אחד רק וזה נהיה כבר משעמם. רציתי לשאול אתכם האם אתם מכירים משהו שיהיה בריא וגם טעים :) הבעיה לרוב בלחם מלא לגמרי זה שהוא לא פריך ודחוס כזה ולא נעים לאכול, אם יש לכם מתכון מנצח אשמח לנסות :)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מהנסיון שלי, כל פעם שאפיתי כיכר מקמח מלא היה לי קשה אח"כ לחתוך אותו לפרוסות בלי לעשות מליון פירורים, לכן מצאתי פתרון אחר - אני מכינה לחמניות ומקפיאה.
אני שמה קמחים מסוגים שונים בקערה, מוסיפה כף שמרים יבשים לקילו, קכף סוכר על השמרים לקילו, כף מלח לקילו, ביצה לקילו ושמן זית לפי העין והרצון. עכשיו אני מוסיפה מים פושרים עד שנהיה לי בצק הכי רך שאפשר בלי להיות דביק (אלא אם כן שמתי קמח שיפון ואז הוא בכל מקרה יצא דביק). אח"כ מתפיחים, עושים עיגולים בידיים רטובות, מתפיחים שוב ואופים ב-200-210 מעלות עד שמוכן. כמובן שאפשר לשדרג את הלחמיניות עם עשבי תיבול בתוך הבצק או גרעינים למיניהם או בצל או שום ושמיר, אפשר לשים על הלחמניות ביצה ושומשום או שמן וזעתר וכו' וכו'.
גם אני מחפשת עדיין מתכון מנצח לכיכר לחם...
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים