מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ממש יודעת מה לאכולליאת14/10/2010
מאחר והרסתי את הגוף שלי אולי ניתן עוד להציל משהו
אני סובלת ממס' דברים
חוסרB12
חוסר בויטמין D
בעיות מפרקים קשות +פיברומיאלגיה+דלקת בוושט וריפלוקס, נשירה.
הדייטאנית ביקשה מימני לחזור למקורות(זרעים קטניות)ללא בשר וגלוטן,
שאלתי
האם שבולת שועל מותר?אני זוכרת שהיא ציינה שכן
מה לגבי תה ירוק ותה רגיל...הופסק לי חלב,קפה!!!
ירקות לא לאכול עגבניות(טוב זה יקר היום)חצילים פלפל ירוק תפו"א
האם יש איסור על עוד ירקות....מה לגבי סלק אדום?
מה לגבי בצים(לא מתה על זה)
הכי חשוב
אני יודעת להכין גרנולה,האמת שזה דיי יכול לעזור לי,אבל לדבריה לא קלוי...אז מה עשינו בזה....יש פיתרון?
שאלה אחרונה...פירות יבשים...אוהבת מאד שזיפים שחורים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה אנטי דלקתית - תגובה
חנה הרשקוביץ14/10/2010שלום ליאת!
זה באמת קשה להימנע מגלוטן ומוצרים מהחי אך תזכרי שהקפדה מצידך במשך תקופה מסוימת, גם אם ארוכה, תאפשר לך לחיות בבריאות טובה יותר לטווח ארוך ואז גם תוכלי להוסיף בהדרגה מזונות נוספים.
דברים שאת יכולה לאכול:
דגנים ללא גלוטן: קינואה, שיבולת שועל, כוסמת, תירס, אורז מלא,
קטניות - שעועית, חומוס, עדשים וכדומה
אגוזים וזרעים: מלך, שקדים, חמניות, דלעת, פשתן, ברזיל וכו'
ירקות - חוץ מסולניים את יכולה את כולם. וכמה שיותר: סלטים ומרקים בשפע. סלק מצוין.
פרות - כולם, אבל לא יותר מידי. לפרות יבשים תתייחסי כאל קינוח - קצת זה בסדר.
תה ירוק ותה רגיל וקפה וקקאו - אל תגעי. יש לך דלקת בושט!
ביצים ודגים את יכולה לאכול במידה.
אני לא יודעת למה הדיאטנית אמרה לך לא לאכול גרנולה - תתייעצי איתה. אם תבקשי עצות מיותר מידי אנשים תלכי לאיבוד...
יעזרו לך מאוד תוספי מזון כמו מולטי ויטמין, פרוביוטיקה, אומגה 3 -
ממליצה בחום ללכת לאיש מקצוע כדי להתאים לך תוספים ולעזור לך לעבור לתזונה בריאה יותר.
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה עזרת לי מאד
ליאת14/10/2010לגבי הדייאטנית היא לא לגמרי שללה גרנולה
יותר נכון היא הדריכה לגבי מוזלי אבל לא קלוי הכל טכעי וזה קשה
שבולת שועל
שומשום מלא גרעינים סוגי אגוזים....סוכר חום או סילן.....כשרוב הדברים קלויים או חלקם זה בסדר?
ומה לגבי בוטנים...מותר?
המון המון תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חנה הרשקוביץ14/10/2010כשאת מכינה את הגרנולה, את קולה את כל המרכיבים חוץ מהאגוזים והזרעים ואותם מוסיפה בסוף. וככה זה בסדר.
בוטנים מותר.
אל תאכלי יותר מידי טחינה מלאה ושומשום מלא כי יש בהם חומצות שומן שמעודדות דלקת. זה נכון לגבי כל השמנים המעובדים שקונים בחנות: סויה, חמניות, קנולה.
תשתמשי רק בשמן זית וקוקוס.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה תודה תודה
ליאת14/10/2010אפילו לא ידעתי שרצוי לא לאכול הרבה שומשום מלא וטחינה!
מה לגבי תבלינים
ולגבי סויה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבלינים וסויה
חנה הרשקוביץ14/10/2010תבלינים מעולה. במיוחד כורכום ותבלינים ירוקים.
סויה - טופו, חלב סויה, רוטב סויה, אדממה, טמפה ומיסו - כולם בסדר. מוצרי סויה מעובדים - לא לנגוע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)