מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםליאת21/10/2010
הפכתי אתכן לפורום קבוע בשבילי ((^+^))
השרתי חומוס,הוא במצב של הנבטה,יום היה מושרה במיים,סיננתי חלק נמצא בקופאות חלק במסננת.
זה היום השני חלק כבר הנביט.
האם צריך להמתין זמן מסויים עד שהכל ינביט או כבר להכניס למקרר?
האם חייבת להרתיח הכל הוא שניתן להקפיא ולהוציא כל פעם כמות?
יש לזה ריח של חימצה כלשהיא,לא ריקבון,האם זה בסדר?
יום טוב
שמחה להיות בפורום הזה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
שושנה שרשבסקי21/10/2010שלום ליאת,
הנבטה של חומוס היא לא קלה (לעומת מאש, עדשים), בדרך כלל צריך יומיים שלושה כדי שינבט טוב, אחרי השרייה של 24 שעות, לשפוך את המים, ואז במסננת, או צלחת, להשקות אותם מספר פעמים ביום, שישמרו על לחות,
במקרר מחזיק רק כמה ימים
אם את עושה כמות גדולה, אני מציעה להרתיח ולהקפיא
לגבי הריח קשה לי להגיד לך, אישית אני מאד רגישה לריח ומהר מאד פוסלת מזון
בברכה
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי סירפד
ליאת21/10/2010הכנתי חליטה של שלוש כפות בקנקן חליטה....זה מונע את הסינון הנוזל יוצא נקי.
שאלתי
האם יש זמן מסויים המומלץ להכין ולשתות,זה נמצא על השיש מ5:00 בבוקר
שתיתי כבר שתי כוסות....רצוי להכניס למקרר או בכלל לא להכין מראש?
כמה כוסות ביום מומלץ....יש לי דלקת בוושט ובפרקים!
אחרי כמה זמן יש הטבה ? והאם מומלץ להמשיך לאורך זמן עם הסירפד?
יש לציין שלמרות שהוא נחשב משתן קל.הוא לא גורם לי לרוץ בדחיפות לשרותים!
תודה על התשובה הקודמת
הריח מזכיר תסיסה עדינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה סרפד - תגובה
חנה הרשקוביץ21/10/2010שלום ליאת!
סרפד הוא אכן משתן קל ולכן לא גורם לך לרוץ הרבה לשרותים. הוא פועל באיטיות אך עמוק.
כדי להפיק תועלת ממנו יש צורך בשתי כפות צמח יבש לכוס מים, שלוש פעמים ביום למשך תקופה ארוכה (חודשיים מינימום). אפשר לשתות לאורך זמן, ואחרי כמה חודשים אפשר להוריד מינון לכף לכוס.
חליטה אפשר להכין מראש ל-24 שעות אך לשמור במקרר מכוסה.
[בקיץ כדאי להשרות חומוס במקרר ובזמן ההנבטה לשטוף לעיתים קרובות. יש לו נטיה להחמיץ מהר].
הרבה בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עזרת לי מאד
ליאת21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חנה רק עכשיו שמתי לב
ליאת22/10/2010היי חנה רק עכשיו שמתי לב שאת זו שענית לי!
עדיין לא נגמלתי מהקפה עם חלב
משתדלת לשתות את שלוש הכוסות של הסירפד(מקווה להגיע ל6 כמו שהמלצת-6כפות)
אני מנסה ממש לעבור לתפריט טבעוני,לא ממש קל
עד כה לא ממש אכלתי נכון,
עוגיות ,שומשום מתוק קנויי, סוכריות , קפה עם הרבה חלב.
כל היום לא הייתי אוכלת רק שותה,בערב מעצלנות הייתי אוכלת את הג'רביץ הזה!
שאלתי אני מנסה לאכול נכון יותר טבעוני ולא שמה לב לקלוריות
האם זה יכול לגרום לי להשמנה או ההפך-הכוונה לאורך זמן,כי המטרה היא גם לרזות וגם לאכול ולחיות נכון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
חנה הרשקוביץ24/10/2010
דווקא סדר יום כמו שהיה לך קודם יכול לגרום להשמנה.
ארוחות מסודרות ממזון טבעי ומלא מאפשרות שמירה על משקל תקין ובריאות ארוכת טווח.
גם אם יש לך נסיגות ואת חוזרת לג'אנק פוד - תמיד תחזרי למזון הטבעי ואל תתייאשי!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)