מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נשרף מצרבות למרותשאול24/11/2010
פעמיים ביום לוסק וכן טאמס בארועים אקוטיים,סודה לשתייה ,מי שיבות שועל ומי גרעיני פשתן לא עוזר ,מלפפנונים עוזר רגעיץ,
מה התזונה המיטבית
בגלל אוטם וסטנסט טריים אני מקבל
פלויקס,מיקרופירין,ליפיטור ופעמיים ביום אומפרדקס,
אני לוקח תוספ כורכום וq10 אכלתי עד לאחרונה ממש הרבה סלטים ירוקים טריים עם פשתו טחון מעט טחינה ושמעט שמן זית כתית ,קטניות חלקו מונבטות,דגים של אומגה 3 בתנורומעט
מאוד חזה עוף בתנור
האם לעבור לתקופה אקוטית בעיקר למרקים ובישול איטי ולהפסיק עם הטריללא בישול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני נשרף מצרבות למרות - תגובה
שושנה שרשבסקי24/11/2010שלום שאול,
אני ממליצה לך לגשת לתזונאית או נתורופתית על מנת לקבל הדרכה פרטנית לתזונה מיטבית למצב שלך. צריך להתאים את התזונה לשמירה על כלי הדם, ולטפל בצרבת.
התרופות לצרבת עלולות להפריע לספיגה הטובה של התרופות שאתה מקבל בגלל האוטם.
במקום הלוסק ,הטאמס וכו' 'צריך להתאים לך פורמולה של צמחי מרפא, אבל זה אפשר רק אחרי תשאול והבנה של מכלול הסימפטומים ותסמינים.
.
בינתיים אתן לך בכל זאת כמה טיפים:
בהחלט לעבור למזון מבושל, מאודה, לתקופת מה, ולהימנע ממזון לא מבושל (המזון המבושל מפרק קצת את הסיבים ומאפשר עיכול קל יותר),
ללעוס היטב, לא לשתות בזמן האוכל
להימנע ממזון מטוגן, מתובל מדי, מלוח מדי
מספר ארוחות קטנות עדיפות על פני ארוחה כבדה
להימנע מקפה, תה, סוכרים, הדרים
כמובן להימנע מעישון
ועוד דבר לא לאכל בזמן מתח וכעס
חופן שקדים (לא קלויים) עשוי להקל על צרבת
מציצת קרח
כף חומץ תפוחים בכוס מים ,לשתות בלגימות קטנות
גש ליעוץ מקצועי
כל טוב
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הטיפים ידועים ולא עוזרים
שאול26/11/2010יש לי ידידה שניגשה למרפאה אמא ברמת אביב השייכת לרודריגז ,הבטיחו לה שהיא תפסיק לסבול מצרבות ,לקחו עבור טיפולים על ידי מטפל צעיר די חסר ניסיון הטוען שהוא מודרך על ידי רודריגז ,הרבה אלפי שקלים,כמו תמיד האשימו בכל את הקנדידה המסכנה ודרשו עבורה עוד אלפי שקלים,בסך הכל אחרי הרבה טיפולים ומינוס כ10,000 שקלים וגרון בוער מצרבות ,ידידתי רצה לגסטרולוג שהפסיק את הצרבות בעזרת אומפרדקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הטיפים ידועים ולא עוזרים - תגובה
שושנה שרשבסקי27/11/2010שבוע טוב,
אתה כמובן רשאי ללכת לטיפול קונבנציונאלי.
יתכן שפורמולה טובה של צמחי מרפא תעשה אותה עבודה כמו התרופות, אולי לאט יותר, אבל ללא תופעות הלואי של התרופות
כל אדם בוחר את הטיפול הנכון לו, אבל אי אפשר לברוח מטפול בשורש הבעיה
תזונה לא מתאימה עשויה להיות שורש הבעיה, וכן מתח או תרופות שחייבים לקחת,
אפשר לקבל יעוץ נתורופתי דרך קופת חולים (וכן יעוץ על ידי דיאטנית 'קונבנציונאלית') אני מאחלת לך בריאות טובה וכל טוב
שושנה
נ.ב. תנסה חליטה של פרחי קמומיל , מרגיע מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)