משקה קקאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקה קקאו
    ציפי
    14/12/2010

שלום לפורום המכובד.
    לאחרונה החלטתי לעבור לתזונה בריאה יותר, ובמסגרת זו הפסקתי לחלוטין שתיית קפה, וכתחליף לקפה אני נוהגת לשתות קקאו העשוי מאבקת קקאו ומים רותחים בלבד..
    אני תוהה אם ניתן להגדיר משקה זה כמשקה בריאותי (קראתי הרבה על סגולות הקקאו) מתי וכמה אפשר לשתות אם בכלל, והאם הוא מעכב/מעודד ספיגה של חומרים שונים בגוף.
    מודה מראש
    ציפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקה קקאו

הוספת תגובה

• משקה קקאו - תגובה

מירב אלטמן
    14/12/2010

שלום ציפי,

ברכות על שהפסקת לשתות קפה. אכן ישנן אפשרויות שתייה רבות ומגוונות המטיבות עם הבריאות .

לא הייתי חושבת על שתיית קקאו כתחליף אידאלי משום שגם
    בתהליך הכנת אבקת קקאו מוסיפים סוכר על מנת להפריד חלק מהשומן כך שגם אם אינך מוסיפה סוכר יש באבקת הקקאו סוכר וגם כמובן בגלל שזה בעצם זרע של פרי הוא עשיר בשומן. ולכן יש לשמור במקום קריר ויבש כי נוטה להתחמצן לספוג ריחות

לפולי קקאו מייחסים כל מיני תכונות של אנטיאוקסידנטים אבל זה צריך להיות באיכות גבוהה וריכוז גבוה של קקאו. בכל מקרה אין הכוונה היא להגזמה או צריכה מרובה.

ממליצה לך לשתות רק מעט מזה ובמקום לשתות חליטות שונות של צמחים כמו: לואיזה, לימונית, מרווה, קינמון, ג'ינג'ר, קמומיל, היביסקוס וכו'

לבריאות

מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו