תה ירוק....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תה ירוק....
    אנונימוס
    10/01/2011

לאחרונה הכרתי את התה הירוק והבנתי שיש לו השפעות טובות בהרבה תחומים בריאותיים...

חיפשתי קצת אינפורמציה באינטרנט ואני קצת מבולבלת משפע המידע ....
    בכל מקום אני קוראת משהו אחר...ולא ברור לי כיצד לנהוג .אז יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל מענה עליהן :

1. האם זה בסדר לשתות תה לפני ארוחה או בסיומה או שצריך לחכות שעה-שעתיים בין התה לאוכל?

2. האם לתה משקיות מוכנות יש פחות השפעה וכדאי לשתות תה ירוק רק מחליטות של עלים ?

3.הבנתי שתה ירוק מסייע בהרזיה ומזרז את חילוף החומרים, כמה כוסות תה ירוק מומלץ לשתות ביום(לצורך סיוע בהרזיה) במידה ומצב בריאותי תקין?

האם ישנם זמנים מסויימים בהם לא כדאי לשתות תה ירוק?(למשל לפני השינה ,בבוקר על קיבה ריקה,לפני או אחרי ספורט וכו.....)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תה ירוק....

הוספת תגובה

• תה ירוק.... - תגובה

שושנה שרשבסקי
    10/01/2011

שלום א,
    אני מביאה לך תשובה שכתבתי בראשון לדצמבר בתשובה לשאלת אחד הגולשים:

תה ירוק עשיר בנוגדי חמצון ,הודות לתכונותיו עשוי למנוע כל מיני מחלות, גם מוריד כולסטרול., לכן שתיית תה ירוק מומלצת בהחלט
    יחד עם זאת הוא סטימולנט (מעורר), בגלל התכולה הגבוהה של קפאין (הכמות משתנה בסוגים השונים אבל אפשר לפתח תלות כמו לקפה
    התה עלול להפריע לספיגה של ברזל, לכן אנשים עם חסר בברזל צריכים להרחיק את שתיית תה ממאכלים עשירים בברזל (או מתוספים), ולשתות בין הארוחות)
    כמה לשתות? קראתי במקום אחד: שלוש עד חמש כוסות, לדעתי זה הרבה
    1-2 כוסות ביום נותנים מענה לצד החיובי של התה, שלוש כוסות נראה בסדר, יותר זה כבר הרבה קפאין,
    לבריאות
    שושנה

נ.ב. אפשר לשתות משקיות, כל עוד הן מחברה טובה
    אפשר לשתות בכל שעות היום, רק כאמור לא להגזים,
    לשתות גם מים וחליטות צמחים אחרות
    בברכה שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו