מה כדאי לאכול ביום לימודים ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה כדאי לאכול ביום לימודים ארוך
    מיכאלה
    08/03/2011

שלום

אני סטודנטית ויש לי פעם בשבוע יום לימודים ארוך שנמשך מ9 בבוקר עד 8 בערב.
    רציתי לשאול איך כדאי להסתדר מבחינת אוכל ביום הזה....כי אני עושה כל מיני נסיונות אבל לא ממש מסתדרת.
    אני דואגת לקחת סנדוויצ'ים(4-5 סנדוויצ'ים) שיספיקו לי למשך כל היום ולפעמים גם פרי ואני שותה הרבה מים במשך היום.
    באופן טבעי באמצע היום בסביבות השעה 4-5 , אני כבר מרגישה עייפה וקצת לא מרוכזת בעיקר כי אני לא ממש שבעה מלחיות על סנדוויצ'ים יום שלם והקיבה והגוף נותנים את האותות שלהם.. ואוכל מבושל לא ממש אפשרי עבורי לקחת.

איזה מאכלים אתן ממליצות לקחת ליום שלם מחוץ לבית כדי לא להגיע מורעבת לסוף היום?
    בעיקר חשוב לי לדעת מה כדאי לאכול באמצע היום להחזיר קצת את האנרגיה לקראת השיעורים האחרונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה כדאי לאכול ביום לימודים ארוך - תגובה

חנה הרשקוביץ
    08/03/2011

שלום מיכאלה!

יש הרבה אפשרויות לאוכל שאת יכולה לקחת איתך, אבל נראה לי שמה שחשוב זה שתשתדלי לקבוע זמני ארוחות ולא תגיעי למצב שעוברים כמה שיעורים בלי לאכול.
    את יכולה לקבוע שתי ארוחות עיקריות בהן תאכלי כריכים משביעים מקמח מלא, ועוד שתי ארוחות ביניים בהן תאכלי משהו מהבאים:

את יכולה לקחת קפסא או שקית שמכילים ירקות שחתכת ערב לפני - גזר, גמבה, מלפפון, קולורבי ועוד.

את יכולה להכין כמות גדולה של עוגיות בריאות מקמחים מלאים ושיבולת שועל ולהקפיא, וכל פעם לקחת איתך כמה ללימודים.

את יכולה לקחת איתך תערובת של פרות יבשים ואגוזים - תמרים, צימוקים, משמשים, שקדים, אגוזי מלך וכו'.

את יכולה לקחת איתך יותר מפרי אחד ולאכול ארוחת פירות.

אולי את יכולה לקחת מרק בתרמוס. נשמע כייפי ביום קר...

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו