מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, שאין שמש אני סובלבעיה10/03/2011
אם אין חשיפה ישירה של הגוף לקרני השמש הסימפטומים הם:
גוף מתקשה, שרירים כואבים, עייפות , סחרחורות, עצירות עוויתות וכאבים.
חשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו:
הגוף משתחרר , הכאב נעלם, השרירים הופכים לרכים וישנה הקלה והרגשה טובה.
לאחר יומיים מהחשיפה כל התופעות הרעות הללו חוזרות.
למה זה? במה מדובר ?
אם יש יום קייצי עם הרבה אור אבל אין חשיפה של הגוף ממש לקרניים , זה לא יעלים את התופעות. זה נראה שיש איזהשהו חומר שנכנס לעבודה בחשיפה לשמש,שמשפיע בחיוב כזה. ובעל יכולת ריפוי.
מה הוא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, שאין שמש אני סובל - תגובה
חנה הרשקוביץ13/03/2011שלום לך!
מה שאתה מתאר יכול להתאים לכמה תסמונות כמו -
פיברומיאלגיה
תסמונת העייפות הכרונית
דכאון חורף
מחלת מפרקים
ועוד...
ויטמין D נוצר בגופנו כתוצאה מחשיפה לקרני השמש. הרבה תפקודים חשובים תלויים בו.
הכי טוב ללכת לאבחון וטיפול מקצועי.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, למי ללכת לאבחון ?
בעיה13/03/2011החשיפה לשמש פותרת את כל התופעות כאילו לא היו.
הכל משתחרר ויש הקלה גדולה.
האם זה דבר ידוע שחשיפה לשמש מחזקת את הגוף ?
לא חסר ויטמין D בבדיקה.
לא ברור לי הדבר הזה. אני לא יודע איזה רופא צריך ואיזה בדיקות ניתן לעשות מעבר לבדיקת דם כללית שנעשתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, למי ללכת לאבחון ? - תגובה
חנה הרשקוביץ13/03/2011לא בטוח שיש כאן מחסור בויטמין D.
האם חום של אמבטיה גם נותן שיפור?
אני ממליצה לך לפנות לנטורופת/ית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום של אמבטיה לא עוזר..
בעיה13/03/2011רק החשיפה לשמש משחררת לי את זה.
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום של אמבטיה לא עוזר.. - תגובה
מירב אלטמן13/03/2011שלום,
ממליצה גם על טיפול ברפואה סינית שבה משתמשים גם במוקסה שזה צמח שיובש הרבה זמן בשמש ומאוד מחמם ויוצר תנועה טובה.
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח מוקסה זה לבליעה יום יומית?
בעיה13/03/2011תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח מוקסה זה לבליעה יום יומית? - תגובה
מירב אלטמן13/03/2011היי
לא זה בד"כ מגיע בצורת סיגר שמדליקים ומחממים מעל נקודות דיקור/ איזורים מסוימים או בתפזורת ואז שמים על גבי מחט דיקור. חשוב שמטפל מוסמך ברפואה סינית יבצע אבחנה מקיפה ומסודרת ובאם יש צורך להשתמש במוקסה הוא יבצע זאת. מומלץ לא לנסות לבד.
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל גם אם זה יעזור בטח ההשפעה של זה
בעיה13/03/2011לזמן מוגבל..
ואי אפשר לעשות את זה לבד כשמרגישים שצריך..
טיפול כזה חד פעמי זה לא יתן כלום.
אז זה לא כ"כ מעשי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל גם אם זה יעזור בטח ההשפעה של זה - תגובה
מירב אלטמן13/03/2011טיפול ברפואה סינית אינו חד פעמי אלא טיפול תהליכי בשורש הבעיה כלומר יש להבין למה זה קורה לך ולטפל בהתאם תוך שימוש בתזונה מתאימה/דיקור'מוקסה/צמחי מרפא וכו'...
מה שאתה מתאר מראה על קור ותנועה לא תקינה וניתן לטפל בזה.
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הוא בדר"כ קבוע?
בעיה13/03/2011או כמה פגישות וזהו ?
אני אקבע עם מטפל ברפואה סינית ובמידה ויחליט על דיקור'מוקסה, וזה באמת יעזור.
אז כל פעם שארגיש לא טוב בגלל שאין שמש אקבע איתו לטיפול מוקסה שוב ?
כי יומיים בלי שמש והכל חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הוא בדר"כ קבוע? - תגובה
מירב אלטמן14/03/2011היי
קבע פגישה אצל מטפל/ת ברפואה סינית ותוכל לקבל את המידע על משך הטיפול והאפקט שלו. לא ניתן לענות על שאלות אלו במסגרת הפורום הזה מהסיבה הפשוטה שצריך לראות אותך ולהקשיב לדופק שלך לראות לשון/פנים.
בהצלחה ובריאות טובה
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)