כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות

1.אני משיל ביום ללא כושר 2000 קלוריות ואני מכניס 800 קלוריות ביום, זה בסדר? תוך כמה זמן בערך אני יתחיל לראות תוצאות של הורדה של 18 קילו?

2.כל כמה קלוריות זה קילו? 1000?

3.אני כעקרון רוצה חיטוב, עשיתי מסה ''מלוכלכת'' אכלתי שטויות ועשיתי כושר(משקולות כבדים) האם 800 קלוריות ישרפו לי גם את השרירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

חנה הרשקוביץ
    26/04/2011

שלום גיל!

אני חושבת שמאזן קלוריות כזה הוא כלל לא בריא וגם לא יתרום לך לירידה בריאה במשקל ולאורך זמן.
    מחקרים הראו שהגבלת הצריכה הקלורית כמו שאתה עושה, גורמת לגוף לעבור למצב חרום (שהרי הוא מרגיש שחסרות לו קלוריות) ולצבור שומנים לזמנים טובים יותר...
    אתה תראה בתחילה ירידה במשקל וברגע שתגביר את כמות הקלוריות (לא תוכל להתקיים על 800 לאורך זמן!) תעלה במשקל אולי אף יותר מקודם!

כדי לרדת במשקל בצורה בריאה ולהישאר במשקל תקין לטווח ארוך, אתה לא צריך לספור קלוריות. אתה יכול לאכול כמה שאתה רוצה!
    אתה צריך רק לבחור את המזונות הנכונים.
    ירקות, פירות וקטניות בשפע, כמה שאתה רוצה - ישאירו אותך שבע ויאפשרו לך לרדת יפה מאוד במשקל.
    כמו כן תוכל לצרוך במידה דגנים מלאים, אגוזים וזרעים.

לבריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו