הרזייה בטוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזייה בטוחה
    שחר
    02/01/2008

אניבת 22 וכל חיי סבלתי מעודף משקל.
    ביוני השנה שקלתי בסביבות ה110 קילו. באותה תקופה ( תחילת שנת 2007) סבלתי מבעיות עיכול שונות ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שאני אלרגית למוצרי חלב ויש לי תסמונת מעי רגיז. מה ששינה לי את כל התפריט. מחג שבועות עד אוגוסט הורדתי 15 קילו במהירות. ואז זה נעצר למשך תקופה ועכשיו אני שוב ממשיכה לרדת. בחודשיים האחרוניםן ירדתי עוד 8 קילו אני בערך שוקלת עכשיו 85.
    התפריט שלי כולל שתי לחמניות רגילות, הרבה ירקות ( עגבניה מלפפון) אורז, פסטה, טונה, תפוחי אדמה ופעם ב... בשר ועוף. לא שיש לי התנגדות לרזות השאלה שלי אם זה נורמאלי המהירות הזאת ואם אני צריכה ללכת לרופא ולבדוק את עצמי שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזייה בטוחה

הוספת תגובה

• תשובה לשחר

עדנה מינץ
    02/01/2008

שחר שלום
    כנראה שהורדת את כמות הפחמימות והקלוריות. בד"כ בשבועות הראשונים לדיאטה מורידים הכי הרבה משקל, ואח:כ יש האטה. 8 ק"ג בחודשיים זה סביר. הייתי מורידה את כמויות הפחמימות כמו אורז, פסטה ותפוחי אדמה, ובארוחה עם מנה חלבונית מוסיפה לזה מנת ירקות בצורת סלט גדול וירקות מאודים. במקום תפוחי אדמה עדיף לצרוך בטטה כי היא מכילה סיבים וכמו כן ביטא קרוטן.
    במקום מוצרי חלב אפשר להשתמש בחלב סויה, טופו, וכו.

בהצלחה
    עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו